Sådan Kommer Du Ud Af Fejl I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ud Af Fejl I
Sådan Kommer Du Ud Af Fejl I

Video: Sådan Kommer Du Ud Af Fejl I

Video: Sådan Kommer Du Ud Af Fejl I
Video: Ek Jindari Full Video Song | Hindi Medium | Irrfan Khan, Saba Qamar | Sachin -Jigar 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder på en pc, kan der opstå uventede fejl eller funktionsfejl i programmer eller i systemet. Der er forskellige måder at komme ud af fejl på.

Sådan kommer du ud af fejl
Sådan kommer du ud af fejl

Instruktioner

Trin 1

Hvis du arbejder i et teksteditor Microsoft Word, kan du støde på sådanne typiske fejl som at indsætte et objekt i den forkerte linje, inklusive en anden sag, vælge en designstil, der ikke matcher dokumenttypen, og andre. Hvordan kommer jeg ud af fejlen i dette tilfælde? På værktøjslinjen i teksteditoren er der en knap "Fortryd", som du kan fortryde den sidste handling eller flere handlinger på én gang.

Trin 2

Hvis du spiller computerspil, og systemet styrtede ned, dvs. der var en fejl i programmet, der førte til frysning, skal du prøve at afslutte spillet. Dette kan gøres ved hjælp af Esc-tasten i øverste venstre hjørne af tastaturet. Nogle andre programmer kan afsluttes med denne nøgle. Tryk på Esc-tasten. Systemet stiller det traditionelle spørgsmål om, hvorvidt du virkelig vil logge ud. Klik på Ok, og programmet lukkes.

Trin 3

Hvis en fejl eller fejl fik din computer til at fryse, og det ikke er muligt at afslutte spillet eller programmet, er alt, der er tilbage, en genstart. For at genstarte din computer skal du åbne menuen "Start" og venstreklikke på trekanten ved siden af kommandoen "Luk ned". I nogle versioner af operativsystemet skal nedlukning være aktiveret. Vælg "Genstart" på listen over kommandoer. Efter et par sekunder genstarter computeren, og du kan spille eller arbejde igen.

Trin 4

Hvis frysningen fik musen til at stoppe med at reagere på dine handlinger, kan genstart aktiveres med tasterne på tastaturet. Tryk og hold på de tre taster Ctrl, Alt, Delete (Del) på samme tid, indtil genstart starter. Der er også en lille knap på systemenheden, der kan bruges til at genstarte computeren.

Anbefalede: