Sådan ændres Opstartsskærmen I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Opstartsskærmen I Windows
Sådan ændres Opstartsskærmen I Windows

Video: Sådan ændres Opstartsskærmen I Windows

Video: Sådan ændres Opstartsskærmen I Windows
Video: Внимание ! Это не Windows 11 , это Windows 10.1 ! Что кардинально изменилось в Windows 11 ? 2024, Kan
Anonim

Windows-startskærmen bruges som baggrundsbillede, når computeren tændes. Brugeren kan ændre standardbilledet af velkomstskærmen til sit eget ved at ændre nogle af systemindstillingerne.

Sådan ændres startskærmen i Windows
Sådan ændres startskærmen i Windows

Instruktioner

Trin 1

Åbn menuen "Start" og flyt musemarkøren over linjen "Alle programmer", indtil der vises en liste over installerede og standardapplikationer.

Trin 2

Rul ned på listen, og klik en gang med venstre museknap på linjen "Standard". En liste over programmer, der er installeret på Windows-operativsystemet, åbnes som standard.

Trin 3

Venstreklik en gang på programmet Kør. Dette åbner en dialogboks til start af forskellige programmer, filer, mapper og websteder.

Trin 4

I linjen "Åbn" skal du indtaste forespørgslen "regedit" og trykke på "Enter" -tasten på tastaturet eller "OK" -knappen.

Trin 5

Programmet "Registreringseditor" starter, hvor brugeren kan ændre forskellige indstillinger af systemparametrene, uanset den aktive brugerkonto.

Trin 6

Tryk på tastekombinationen "Ctrl + F" på dit tastatur, og indtast forespørgslen "OEMBackground" i linjen "Søg".

Trin 7

Du kan også finde det nødvendige bibliotek til opstartsskærmens indstillinger ved at åbne placeringen "Computer / HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Authentication / LogonUI / Background". For at gøre dette skal du en-til-en venstreklikke på de mapper, der er angivet i stien.

Trin 8

Dobbeltklik på linjen med navnet på indstillingsparameteren "OEMBackground". Vinduet til ændring af værdierne for parameteren "DWORD" åbnes.

Trin 9

I vinduet, der vises, skal du ændre parameteren "Værdi" fra "0" til "1" og klikke på knappen "OK".

Trin 10

Luk registreringseditoren og alle programmer og windows, der kører på din computer.

Trin 11

Åbn "Local C-drev" i "Computer" -biblioteket, og gå til "Windows" -systemmappen. Du har brug for computeradministratorrettigheder for at få adgang til systemmapperne, så du skal muligvis logge på med en anden konto.

Trin 12

I det åbne vindue skal du dobbeltklikke på venstre museknap på mappen "System32" og derefter gå til "oobe" undermappe og klikke på knappen "Ny mappe" i top explorer-menuen.

Trin 13

For navnet på den nye mappe skal du indtaste teksten "info" og trykke på "Enter" -tasten på dit tastatur.

Trin 14

I mappen "info" skal du oprette en "baggrunds" undermappe ved at følge instruktionerne i trin 12.

Trin 15

Kopier den valgte billedfil som baggrund på indlæsningsskærmen til den oprettede "baggrunde" undermappe og omdøb den til "baggrundsstandard". Derefter skal du genstarte computeren og sikre dig, at velkomstskærmbilledet er ændret.

Anbefalede: