Sådan Deaktiveres Pauseskærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Pauseskærmen
Sådan Deaktiveres Pauseskærmen

Video: Sådan Deaktiveres Pauseskærmen

Video: Sådan Deaktiveres Pauseskærmen
Video: Sådan ændre du meget af devo! 2024, Kan
Anonim

En pauseskærm eller pauseskærm bruges i computere til at spare strømforbrug og til at spare skærmressourcer. Som standard vises pauseskærmen på skærmen hvert 10. minut med inaktivitet. Følg disse tip for at slukke for pauseskærmens visning.

Sådan deaktiveres pauseskærmen
Sådan deaktiveres pauseskærmen

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

For Windows XP-operativsystemet såvel som for andre Windows-systemer kan pauseskærmen fjernes gennem skærmegenskaberne. For at gøre dette skal du klikke på menuen "Start" og vælge "Kontrolpanel". Dobbeltklik på ikonet "Display" i vinduet, der åbnes. Du vil se appleten "Egenskaber: Skærm". Denne applet kan også kaldes ved at vælge "Egenskaber" i skrivebordets kontekstmenu.

Trin 2

Gå til fanen "Pauseskærm" ved at klikke på den med venstre museknap eller bruge Tab-tasten. Her kan du ændre, tilpasse og deaktivere visningen af pauseskærmen. Klik på det lille trekantbillede for at se rullemenuelementerne. Vælg "Nej" og klik på "OK", eller tryk på Enter.

Trin 3

I Windows Vista og Windows Seven lyder navnene på nogle emner anderledes. Højreklik på et tomt sted på skrivebordet, og vælg "Tilpas".

Trin 4

Denne applet kan også startes på en anden måde. Klik på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel. Gå til søgefeltet i vinduet, der åbnes, indtast ordet "Pauseskærm" og klik på menupunktet "Aktiver eller deaktiver pauseskærmen".

Trin 5

I det åbne vindue skal du gå til fanen "Pauseskærm", vælge linjen "Nej" på rullelisten "Pauseskærm" og klikke på knappen "OK" eller trykke på Enter.

Trin 6

Hvis det af en eller anden grund er forbudt at ændre pauseskærmen af netværksadministratoren, anbefales det at bruge en speciel registreringsdatabasefil. Du skal oprette et nyt tekstdokument i en hvilken som helst teksteditor og tilføje følgende linjer til det:

Windows Registreringseditor version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER / Software / Policies / Microsoft / Windows / Kontrolpanel / Desktop]

"ScreenSaveActive" = "0"

"SCRNSAVE. EXE" = "logon.scr"

"ScreenSaverIsSecure" = "0"

"ScreenSaveTimeOut" = "90000"

Trin 7

Gem filen som screen.reg, og kør den. Acceptér ændringerne, og vend tilbage til skærmegenskabsprogrammet igen.

Anbefalede: