Sådan Deaktiveres Beskyttelsessystemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Beskyttelsessystemet
Sådan Deaktiveres Beskyttelsessystemet

Video: Sådan Deaktiveres Beskyttelsessystemet

Video: Sådan Deaktiveres Beskyttelsessystemet
Video: Activation and Disconnection SBC system without Star Diagnosis. Активация и отключение системы SBC. 2024, Kan
Anonim

Beskyttelse af Windows-operativsystemet bruges til at "rulle" hele strukturen tilbage til en funktionsdygtig tilstand, før der foretages ændringer i den eller handlinger fra ondsindede programmer. Der er dog situationer, hvor det er nødvendigt midlertidigt (i nogle tilfælde og i lang tid) at deaktivere systembeskyttelse. Dette er ikke så svært at gøre, det vigtigste er at overholde en bestemt handlingsalgoritme.

Sådan deaktiveres beskyttelsessystemet
Sådan deaktiveres beskyttelsessystemet

Nødvendig

Personlig computer

Instruktioner

Trin 1

Gå til hovedmenuen på din computer ved at klikke på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen. En menu vises foran dig. Til højre for listen over installerede hurtigstartprogrammer skal du finde menupunktet "Computer" og højreklikke på det. Vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen, der vises. Klik på venstre museknap.

Trin 2

I dialogboksen med systemegenskaber, der vises, skal du gå (for at gå skal du bare klikke på fanen) til "Systemgendannelse" -elementet. Marker afkrydsningsfeltet ud for linjen "Deaktiver systemgendannelse". Klik på knappen "OK", og klik derefter på fanen "Anvend". Derefter beder computeren om bekræftelse for at deaktivere beskyttelse. Klik på Ja. Operativsystemgendannelse fra nu af vil være fuldstændig deaktiveret. Du kan altid aktivere denne handling på din computer på samme måde.

Trin 3

Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" og klikke på knappen "Genstart". Du kan også genstarte med knappen på systemenheden, men den bør kun bruges i tilfælde, hvor det er umuligt at genstarte på standardmåden. Så snart computeren genstarter, skal du gå tilbage til fanen "Systemgendannelse". Systemet advarer dig om, at denne funktion er deaktiveret. Dette indikerer, at du gjorde alt rigtigt.

Trin 4

Glem ikke at aktivere systembeskyttelse, når du har udført alle de nødvendige handlinger (for eksempel slettede antivirusprogrammet inficerede filer fra mappen Gendan). Ellers vil du ikke være i stand til at bruge systembeskyttelsestjenesten, som kan forårsage ustabil arbejde.

Anbefalede: