Sådan Returneres En Kurv I Vista

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Kurv I Vista
Sådan Returneres En Kurv I Vista

Video: Sådan Returneres En Kurv I Vista

Video: Sådan Returneres En Kurv I Vista
Video: ИЗ ВЕДЕРКА КУРИЦА-КОРЗИНКА К ПАСХЕ 2024, Kan
Anonim

Næsten alle versioner af Windows-operativsystemer kræver en særlig tilføjelse for at få vist "Slet papirkurven". I Windows Vista er denne mulighed dog tilgængelig umiddelbart efter installationen.

Sådan returneres en kurv i Vista
Sådan returneres en kurv i Vista

Nødvendig

En computer med Windows Vista installeret

Instruktioner

Trin 1

Gå til skrivebordet på dit system, og se efter papirkurven. Hvis det er til stede, skal du prøve at fjerne det ved at vælge punktet "Fjern" i genvejsmenuen. Vær ikke bange for at gøre dette, fordi at genoprette det er lige så let som at fjerne det. Derudover skal det siges, at du kan slette denne mappe ved blot at trykke på Delete-tasten.

Trin 2

Nu skal du åbne personaliseringsapplet og klikke på linket Skift skrivebordsikoner i venstre side af vinduet. Denne applet kan også startes via "Kontrolpanel".

Trin 3

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Desktop" og i "Desktop ikoner" blokken markere afkrydsningsfeltet ud for "Papirkurv" elementet. Hvis mærket allerede er der, kan du prøve at fjerne markeringen og derefter sætte det på igen. Klik på Enter-tasten for at lukke vinduet og gemme dine ændringer.

Trin 4

I nogle tilfælde er det umuligt at gendanne det manglende "Papirkurv" på denne måde. Dette skyldes ofte nyligt installeret software eller handlinger, der har til formål at redigere systemfiler. Brug værktøjet Systemgendannelse.

Trin 5

For at starte det skal du åbne Start-menuen, vælge afsnittet Programmer og klikke på emnet med samme navn i rullelisten Standard og Systemværktøj. Det er også muligt at køre denne applet fra systemmappen - åbn mapperne System32 og Gendan en efter en, og kør derefter Rstrui.exe-filen.

Trin 6

I det vindue, der åbnes, skal du vælge elementerne i henhold til råd fra guiden Systemgendannelse. I et af vinduerne skal du vælge en bestemt dato, indtil den skal gendannes fuldt ud. Det anbefales at vælge den dag, hvor tabet blev bemærket, eller dagen før det blev opdaget.

Trin 7

Efter systemgendannelsesproceduren vises en tilsvarende meddelelse på skærmen. Gennemse dit skrivebord - "Papirkurv" skal vises.

Anbefalede: