Hvordan Man Laver En Flashbog

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Flashbog
Hvordan Man Laver En Flashbog

Video: Hvordan Man Laver En Flashbog

Video: Hvordan Man Laver En Flashbog
Video: Sådan laver du en flashbang 2024, Kan
Anonim

Det er ikke nødvendigt at bruge Adobe Flash-software til at oprette en Flash-bog. Det er nok at oprette en præsentation i OpenOffice.org-pakken og derefter eksportere den til SWF-format. Alle, der har Flash Player installeret på deres computer, kan se det.

Hvordan man laver en flashbog
Hvordan man laver en flashbog

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du har den nyeste version af OpenOffice.org eller LibreOffice installeret på din computer. Hvis ikke, opdater programmet. I ældre versioner er funktionen af eksport af præsentationer til SWF-format muligvis ikke tilgængelig.

Trin 2

Start OpenOffice.org eller LibreOffice-programmet. Når et vindue vises med en menu til valg af dokumenttype, skal du vælge "Præsentation". Dette vil starte en komponent af pakken kaldet Impress.

Trin 3

I det næste vindue skal du åbne et dokument i ethvert format, der understøttes af programmet (for eksempel DOC). Sørg for, at det ikke krænker andres intellektuelle ejendomsrettigheder, og at dets indhold er lovligt. Opret en præsentation fra det ønskede antal rammer, og overfør tekst til den i små fragmenter fra dokumentet. Én ramme af præsentationen svarer til en side i bogen, og jo mindre fragmenterne er, jo større skal du bruge skrifttypen til dem.

Trin 4

Brug menupunktet "File" - "Save As" til at gemme den færdige præsentation i ODP-format, som er standard for Impress-komponenten. Dette giver dig en sikkerhedskopi af "kilden" til din Flash-bog. Start præsentationen med F5-tasten, kontroller om den fungerer korrekt, og vend derefter tilbage til editoren ved at trykke på Esc.

Trin 5

Eksporter bogen ved hjælp af menupunktet "File" - "Export". Sørg for at vælge SWF-format på listen over dokumenttyper. Prøv at åbne eksportresultatet i enhver browser ved at indtaste den direkte sti til det i adresselinjen. Denne kontrol kræver, at Flash Player-plugin'et er installeret på din computer.

Trin 6

Når du har kopieret SWF-filen til den server, hvor dit websted er placeret, skal du placere følgende uddrag på den ønskede placering i HTML-filen:

Her er bookpresentation.swf navnet på SWF-filen, aaa er applets bredde i pixels, bbb er applets højde i de samme enheder.

Trin 7

Åbn den tilsvarende side på webstedet med en browser, og sørg for, at Flash-bogen vises korrekt.

Anbefalede: