Sådan Skæres En Oval I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skæres En Oval I Photoshop
Sådan Skæres En Oval I Photoshop

Video: Sådan Skæres En Oval I Photoshop

Video: Sådan Skæres En Oval I Photoshop
Video: Овальная фоторамка в фотошопе 2024, April
Anonim

Funktionerne til kopiering og udskæring af dele af et billede i grafikeditoren Adobe Photoshop er ganske enkle handlinger, der kan udføres ved at trykke på et par knapper på tastaturet. I de fleste tilfælde er du dog nødt til at bruge meget mere tid på den forberedende procedure - vælge det område af billedet, som du vil anvende skæreoperationen på. Den grafiske editor har værktøjer til dette med meget fleksible indstillinger.

Sådan skæres en oval i Photoshop
Sådan skæres en oval i Photoshop

Nødvendig

Grafisk editor Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Efter start af Adobe Photoshop og indlæsning af det ønskede dokument i det, skal du tænde det ovale markeringsværktøj. Hvis det blev brugt i den forrige markeringsoperation, vil det være nok at trykke på tasten med det latinske bogstav M. hvis der blev brugt den standard rektangulære variation af dette værktøj, før musen hen over den anden knap i værktøjslinjen, skal du trykke på den venstre knap og ikke slippe hende et par sekunder. Som et resultat åbnes en liste over værktøjsindstillinger, der er knyttet til knappen - vælg linjen "Oval region Tool".

Trin 2

Flyt musemarkøren over det øverste venstre hjørne af det fremtidige valg. Dette er ikke det punkt, der vil ligge på kanten af den ovale, den skal svare vandret til det ovale punkt til venstre og lodret til det højeste punkt. Hvis det er vanskeligt at bestemme dette sted "efter øje", skal du tænde for visningen af vandrette og lodrette linealer (Ctrl + R), gitter (Ctrl + E) eller tegne hjælpelinjer - flyt markøren over en af linealerne, tryk på alt="Image" og hold venstre knap nede, og tegn en lodret eller vandret linje. For at få større nøjagtighed kan du markere det højre punkt i det valgte område på samme måde.

Trin 3

Flyt markøren, mens du holder venstre museknap nede fra øverst til venstre til de nederste højre punkter valgt i det forrige trin. Når du slipper knappen, vil størrelsen på den ovale blive rettet, men du kan flytte den ved hjælp af navigationsknapperne - piletasterne eller musen. Du kan ændre den strengt ovale form af det valgte område - vippe, rotere, reducere, forvride osv. For at gøre dette skal du åbne sektionen "Valg" i menuen og vælge punktet "Transformer valgt område". Højreklik derefter inde i det ovale, og vælg en af mere end et dusin transformationsindstillinger i genvejsmenuen. Skift markeringen ved hjælp af den valgte metode ved at flytte ankerpunkterne på rammen rundt om den ovale med musen.

Trin 4

Når du er færdig med dannelsen af markeringsområdet, skal du vælge den ønskede i panelet Lag og trykke på Ctrl + X-tastekombinationen eller vælge punktet "Klip" i afsnittet "Redigering" i Photoshop-menuen.

Anbefalede: