Sådan Roteres En Tabel I Et Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Roteres En Tabel I Et Word
Sådan Roteres En Tabel I Et Word
Anonim

MS Word er et populært program, der hjælper med at løse komplekse problemer med tekstlayout. Men desværre er udførelsen af ikke alle funktioner så klar som brugerne ønsker. For eksempel for at rotere en tabel i "Word" skal du udføre et antal ikke helt indlysende trin.

Sådan roteres en tabel i et Word
Sådan roteres en tabel i et Word

Instruktioner

Trin 1

Gå til et tekstdokument ved at åbne det i "Word" og vælg den tabel, du har brug for, mens du holder venstre museknap nede. Kopier det derefter til udklipsholderen. Dette kan gøres på to måder: højreklik på det valgte område, og vælg "Kopi", eller brug tastaturgenvejen Ctrl + C.

Trin 2

Åbn MS Excel, som altid kommer med Microsoft Office. Indsæt en omvendt tabel i dit dokument. For at gøre dette skal du højreklikke på en af cellerne og vælge indstillingen "Indsæt speciel". Et vindue med indstillinger åbnes på skærmen. Find emnet "Transport" og kontroller det. Klik på "Næste".

Trin 3

Hvis programmet viser en fejl, betyder det, at du har kopieret tabellen fra "Word" forkert - prøv at gøre det igen. Ellers flytter programmet automatisk oplysninger fra rækker til kolonner, og den omvendte tabel vises i Excel-dokumentet. Kopier denne tabel til udklipsholderen (Ctrl + C), og gå til det dokument, der er åbnet i Word. Indsæt objektet i det ønskede område ved hjælp af genvejsmenuen og "Indsæt" eller kombinationen af Ctrl + V.

Trin 4

Hvis du har brug for at dreje bordet 90 grader, skal du ændre landskabsretningen på det ark, det ligger på. Vælg først den tekst og tabel, du vil flytte, og gå til fanen "Sidelayout". Klik på pilen ud for etiketten "Sideopsætning". I indstillingsvinduet, der åbnes, skal du under fanen "Generelt" vælge liggende retning. I linjen "Anvend" sæt "Til den valgte tekst". Klik på "Ok".

Trin 5

For at formatere oplysninger i en omvendt tabel skal du vende retningens retning. For at gøre dette skal du i "Word" klikke på den tabel, du vil redigere, gå til afsnittet "Layout" og i punktet "Tekstretning" vælge den ønskede værdi.

Anbefalede: