Sådan Skriver Du Et Romersk Tal I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Romersk Tal I Word
Sådan Skriver Du Et Romersk Tal I Word

Video: Sådan Skriver Du Et Romersk Tal I Word

Video: Sådan Skriver Du Et Romersk Tal I Word
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver moderne person bruger en computer i sin hverdag. Nogen foretrækker at arbejde på en pc, nogen at spille, og nogen ser bare deres yndlingsvideofiler. Oftere og mere ofte, når man bruger en computer, bruger folk til moderne software, blandt hvilke en vigtig og måske en af hovedrollerne spilles af Microsoft-produkter, det vil sige det kontor, der er kendt for hele verden.

Sådan skriver du et romersk tal i Word
Sådan skriver du et romersk tal i Word

Instruktioner

Trin 1

Nu er det vanskeligt at finde nogen, der ikke er fortrolig med produkterne fra dette selskab, og nogen der aldrig har åbnet et Word-dokument mindst en gang i sit liv. Word-teksteditor er den mest udbredte, tilgængelige og bekvemme editor, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken. Det er en fornøjelse at arbejde med programmet, og selv en skoledreng kan mestre det grundlæggende ved at skrive det.

Der er nogle finesser og nuancer i arbejdet med dette program, såsom et sæt romertal i et dokument. Over tid falmede det romerske alfabet i baggrunden og bruges praktisk talt ikke af moderne mennesker. Derfor findes denne type indtastning ikke på tastaturer. Tallene i det romerske alfabet bruges i dag som regel til at betegne emner på listen over navne på et bestemt produkt, og nogle gange er det meget vigtigt at angive dem.

Trin 2

Start Microsoft Word. Vælg det element i dokumentet, hvor du vil specificere romertal eller tal.

Trin 3

Skift dit tastaturlayout til engelsk. Dette kan gøres ved samtidig at trykke på Shift og alt="Image" -tasterne eller andre taster, der er installeret som standard eller indstillet personligt på din computer.

Trin 4

Skriv stort bogstav I (ay) - dette bogstav står for den romerske enhed. Følgelig vil to bogstaver ai være nummer to, og tre vil være nummer tre.

Indtast hovedstaden V (vi) - dette bogstav er henholdsvis den romerske fem. Ved hjælp af de engelske bogstaver "ai" og "vi" kan du således udskrive de romerske fire (IV), seks (VI), syv (VII) og otte (VIII).

Skriv bogstavet X (ex) - romertal 10. Ved hjælp af bogstaverne "ai" og "ex" kan du henholdsvis komponere tallene ni (IX), elleve (XI), tolv (XII) og tretten (XIII) og tilføjer "vi", får du tallene fjorten (XIV), femten (XV), seksten (XVI), sytten (XVII), atten (XVIII) og nitten (XIX). På dette princip skrives et antal på op til halvtreds ved hjælp af de tilsvarende tre bogstaver i det engelske alfabet.

Ring L (e-mail), det symboliserer tallet halvtreds.

Trin 5

Fuldfør sættet med de tilsvarende ti-cifrede tal ved hjælp af allerede fire bogstaver i alfabetet.

Ring C (si) - dette bogstav står for det romerske tal hundrede. Indtast de tal, du har brug for, ved hjælp af de fem engelske bogstaver.

Type D (di) - dette engelske bogstav står for det romerske nummer 500. Nu kan du nummerere fra 500 til 999 ved hjælp af de tilsvarende seks bogstaver.

Ring M (øh) - romertal 1000.

At vide, hvilket bogstav der angiver hvilket nummer, kan du med sikkerhed lægge tal i romertal ved hjælp af syv engelske bogstaver. Så for eksempel kan 2011 angives med romertal, og det vil se ud som MMXI-år.

Anbefalede: