Sådan Skriver Du Med Din Stemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Med Din Stemme
Sådan Skriver Du Med Din Stemme

Video: Sådan Skriver Du Med Din Stemme

Video: Sådan Skriver Du Med Din Stemme
Video: Skriv med din stemme i Google Docs 2024, Kan
Anonim

At skrive med en stemme, mens man arbejder på en computer, er drømmen for et stort antal mennesker. Når du bruger tastaturet, begynder leddene i hænderne efter et stykke tid at gøre ondt, og det konstante klik på tasterne er ret trættende. Men på nuværende tidspunkt er stemmetryk ikke længere noget utroligt og ret gennemførligt.

Stemmetrykning er let
Stemmetrykning er let

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at finde og downloade et stemmetypeprogram. Selvom nogle programmer beregnet til dette i Rusland er kendt, for eksempel "Gorynych", er det usandsynligt, at du vil være i stand til at udskrive teksten med stemmen. Som du ved, har hver persons tale sine egne karakteristika, og det vil tage meget lang tid og normalt til ingen nytte at opsætte programmet, så stemmetryk udføres uden fejl. Bedre at bruge en enklere og mere effektiv metode.

Trin 2

Anvend på dit arbejde en enkel og effektiv metode til stemmeskrivning, som meget få mennesker kender til. For at gøre dette skal du downloade og installere browseren "Google Chrome". Gå til sektionen "Udvidelser" og find "Google Voice Search" blandt de tilføjelser, der vises på udviklerens websted. Efter installationen integreres et ikon i form af en mikrofon i alle felter til indtastning af data på websteder og søgemaskiner. Hvis du vil skrive tekst med en stemme på et højt kvalitetsniveau, skal du købe og tilslutte en god mikrofon til din computer.

Trin 3

Lær, hvordan denne Google-udvidelse fungerer, og prøv at skrive med din stemme. For at gøre dette skal du klikke på mikrofonikonet i søgefeltet og sige den nødvendige sætning eller hele sætningen på én gang. Efter et par sekunder vises teksten, du har talt, i dataindtastningslinjen. Sådan bliver et almindeligt og simpelt stemmesøgningsværktøj endnu mere effektivt end et dedikeret stemmetypeprogram.

Trin 4

Fuldfør din stemmetypning på din computer. For at gøre dette skal du læse sætninger eller sætninger i mikrofonen og derefter overføre dem fra linjen i browseren til en teksteditor (eller lade dem være på plads, hvis du har brug for at udskrive noget direkte på Internettet). Effektiv stemmetypning kræver dog, at der tages hensyn til nogle finesser.

Trin 5

Prøv at udtale ord så langsomt og tydeligt som muligt, da Googles stemmetypning ikke altid fungerer korrekt. Hvis du har brug for at skrive en lang sætning, er det bedre at opdele den i flere dele og udtale dem igen. Over tid vil du få fat på det, og ved hjælp af dette værktøj vil du være i stand til hurtigt at skrive med din stemme endda omfangsrige og komplekse tekster.

Anbefalede: