Sådan Monteres En Subwoofer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En Subwoofer
Sådan Monteres En Subwoofer

Video: Sådan Monteres En Subwoofer

Video: Sådan Monteres En Subwoofer
Video: Bass Factory 808 - Woofer warm up / Bass station 808 2024, Kan
Anonim

At dække en subwoofer med materiale er langt fra en nem opgave, selv for dem der har gjort dette i lang tid, da hver model, der har sine egne egenskaber, kræver en særlig tilgang.

Sådan monteres en subwoofer
Sådan monteres en subwoofer

Nødvendig

  • - et standardsæt med værktøjer til indpakning af subwoofere
  • - lim;
  • - Skumgummi.

Instruktioner

Trin 1

Beslut nøjagtigt hvilket materiale du vil dække din subwoofer med. På samme tid skal du huske på, at udseendet vil være meget bedre, hvis du limer sagen med et lag tyndt jævnt skumgummi, inden du dækker det, og tænk derfor også på at købe en vis mængde af dette materiale.

Trin 2

Inden du påfører skumgummi på subwooferen, skal du kasse sagen på en næsten glat overflade, da enhver ujævnhed vil være synlig. Forresten gælder dette kun i de tilfælde, hvor skumlaget er tyndt, eller der slet ikke er noget. Hvis du tager et stort lag, skjuler det alle mangler ved slibearbejde. Men her er det værd at tænke, hvad hvis du i fremtiden vil ændre polstringen til en anden, så bliver du nødt til at udføre arbejdet igen. Bemærk også, at limen klæber bedst til flade overflader.

Trin 3

Dæk subwooferen med materialet, så der er så få samlinger som muligt. Det er bedst at bruge hjørnepropper i træ eller metal til maskeringsformål, men alt dette er ikke for alle. Skjul polstringens ender og kanter i kuffertens nederste del, fastgør deres position, luk subwooferen med et særligt polstret betræk.

Trin 4

Brug også en alternativ mulighed for at løse fælles problemer. Trim dem pænt rundt om kanterne for at holde dem lige i længden. Sy kanterne af polstringen med en håndholdt symaskine med den tråd, du vælger.

Trin 5

Vær forberedt på det faktum, at første gang du får det perfekte resultat, så det er bedst at søge hjælp fra en kyndig person med erfaring inden for området. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedst at overlade subwooferens tildækning til et professionelt servicecenter, da det faktisk er en meget vanskelig opgave, selv for dem der allerede har gjort det mange gange.

Anbefalede: