Sådan Installeres Bjælken Hurtig Start

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Bjælken Hurtig Start
Sådan Installeres Bjælken Hurtig Start

Video: Sådan Installeres Bjælken Hurtig Start

Video: Sådan Installeres Bjælken Hurtig Start
Video: Lægge klikgulv: Sådan starter du 2024, April
Anonim

Hurtig start er placeret på venstre side af proceslinjen. Selve proceslinjen er placeret nederst på skærmen til venstre for knappen "Start". Quick Launch Bar er en praktisk måde at få adgang til ofte anvendte applikationer, og det sparer også plads på dit skrivebord. Der er et antal trin, du skal tage for at installere Quick Launch.

Sådan installeres bjælken Hurtig start
Sådan installeres bjælken Hurtig start

Instruktioner

Trin 1

Hvis proceslinjen ikke er synlig på skrivebordet, skal du gøre den synlig og rette placeringen. For at gøre dette skal du flytte musemarkøren til den nederste kant af skærmen, vente på proceslinjen at dukke op. Klik på den med højre museknap og vælg "Egenskaber" eller klik på panelet med venstre museknap og tryk på tastaturkombinationen alt="Image" og Enter. I det åbnede proceslinje- og startmenuegenskabsvindue skal du vælge fanen Aktivitetslinje og fjerne markøren fra feltet Skjul proceslinjen automatisk, klik på knappen Anvend, luk vinduet.

Trin 2

Nu hvor proceslinjen ikke forsvinder, skal du højreklikke på den. I rullemenuen i sektionen "Værktøjslinjer" skal du udvide undermenuen, indstille markøren overfor "Hurtig start" -punktet. Din hurtigstart er klar til at tilføje de nødvendige apps.

Trin 3

På skrivebordet skal du placere markøren over ikonet for det program, du vil føje til Hurtig start. Mens du holder venstre museknap nede, skal du trække ikonet til proceslinjen, slippe museknappen, fjerne den unødvendige genvej fra skrivebordet. Hvis der ikke er nok plads i hurtigstart (du skal klikke på pilen for at se det næste ikon), skal du højreklikke på proceslinjen. Fjern markøren fra elementet "Dock proceslinjen" i rullemenuen, og juster længden på panelet. Når du er færdig med at indstille, skal du sætte markøren på plads igen.

Trin 4

Hvis du ønsker, at applikationsnavne skal vises i panelet til hurtigstart, skal du højreklikke på proceslinjen, fjerne markøren fra feltet "Dock-proceslinje" og klikke på panelet med højre museknap igen. Vælg "Vis signaturer" i rullemenuen. I samme tilstand kan du justere størrelsen på ikonerne i Quick Launch. Når du ringer til rullemenuen på proceslinjen, skal du vælge punktet "Vis" i undermenuen, der åbnes, sætte markøren over den ønskede værdi - "Store ikoner" og "Små ikoner". Dock proceslinjen.

Anbefalede: