Sådan Forstørres Bjælken Til Hurtig Start

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Bjælken Til Hurtig Start
Sådan Forstørres Bjælken Til Hurtig Start

Video: Sådan Forstørres Bjælken Til Hurtig Start

Video: Sådan Forstørres Bjælken Til Hurtig Start
Video: Ruben Meerman - Author/Scientist/TedX Viral hero/Weight-Loss Scientist 2024, Kan
Anonim

Det er praktisk at placere ikoner på Quick Launch-bjælken, som brugeren ofte har adgang til, mens han arbejder på computeren. Hvis der er for mange sådanne programmer, skal du muligvis øge størrelsen på panelet.

Sådan forstørres bjælken til hurtig start
Sådan forstørres bjælken til hurtig start

Instruktioner

Trin 1

Quick Launch er en del af proceslinjen. Det er placeret til højre for Start-knappen. Du kan udvide pladsen til ikoner på flere måder: enten tilpasse proceslinjen eller kun indstille størrelsen til hurtigstart. Selvom disse metoder kan kombineres med hinanden.

Trin 2

Sørg først for, at din proceslinje er konfigureret til at vise ruden Hurtig start. For at gøre dette skal du højreklikke på proceslinjen og vælge "Værktøjslinjer" i genvejsmenuen. Sørg for, at der er en markør ved siden af underpunktet "Hurtig start". Hvis ikke, sæt det ved at klikke på den ønskede linje med venstre museknap.

Trin 3

Flyt markøren til proceslinjen igen, og højreklik på den. Fjern markøren fra "Dock-proceslinjen" i rullemenuen. Derefter kan du begynde at justere størrelsen på de nødvendige elementer. Grænserne for hver værktøjslinje i denne tilstand er angivet med en stiplet linje, dette hjælper dig med at navigere bedre.

Trin 4

For at forstørre hurtigstartlinjen direkte skal du flytte markøren til højre kant, markøren skifter til en tosidet højre / venstre pil. Tryk på venstre museknap, og træk kanten af panelet til højre, mens du holder den nede. Når du har indstillet den ønskede størrelse, skal du slippe museknappen.

Trin 5

Hvis der stadig ikke er plads nok til alle ikonerne, skal du flytte musemarkøren til den øverste kant af proceslinjen og vente, indtil markøren skifter til en opad- / nedpil med dobbelt hoved. Hold venstre museknap nede, og træk kanten af panelet op. Dette udvider ikke kun proceslinjen, men også området til hurtigstart. Applikationsikoner kan arrangeres i flere rækker.

Trin 6

Når elementerne er dimensioneret til den ønskede størrelse, skal du ikke glemme at fastgøre proceslinjen. For at gøre dette skal du klikke igen på en hvilken som helst af dens ledige plads med højre museknap og indstille markøren overfor det tilsvarende element ved hjælp af venstre museknap.

Anbefalede: