Sådan Gendannes Hurtig Opstart

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Hurtig Opstart
Sådan Gendannes Hurtig Opstart

Video: Sådan Gendannes Hurtig Opstart

Video: Sådan Gendannes Hurtig Opstart
Video: How to put a tampon in so it won't hurt: 2024, Kan
Anonim

Hurtigstartpanelet er nødvendigt for at åbne ofte anvendte applikationer af brugeren med et enkelt museklik. Hvis den pludselig forsvinder fra proceslinjen, er der flere trin at tage.

Sådan gendannes hurtig opstart
Sådan gendannes hurtig opstart

Instruktioner

Trin 1

Da Quick Launch-området er en integreret del af proceslinjen, skal du gå videre og tilpasse det angivne panel. Åbn "Kontrolpanel" gennem menuen "Start", vælg ikonet "Proceslinje og Start-menu" i kategorien "Udseende og temaer" ved at klikke på det med venstre museknap. En ny dialogboks åbnes.

Trin 2

I Windows-operativsystemet kan den samme handling udføres på forskellige måder. Hvis stien beskrevet i det første trin virker for lang for dig, skal du højreklikke på proceslinjen og vælge Egenskaber i genvejsmenuen med venstre museknap. Den samme dialogboks åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Proceslinje" i den. Marker afkrydsningsfeltet over for værktøjslinjen Vis hurtigstart med en markør i proceslinjens udseende-gruppe. Klik på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne, og luk vinduet med OK-knappen eller [x] -ikonet. Til højre for Start-knappen vises Quick Launch-bjælken.

Trin 4

Alternativ måde: højreklik på proceslinjen et hvilket som helst sted uden ikoner. I kontekstmenuen skal du udvide punktet "Værktøjslinjer" og indstille markøren overfor underpunktet "Hurtig start" ved hjælp af venstre museknap.

Trin 5

Hvis du tidligere har placeret applikationsikoner på Quick Launch, kan området være noget indsnævret efter gendannelse. Klik på proceslinjen med højre museknap, og fjern markøren fra "Dock-proceslinjen" i rullemenuen.

Trin 6

Flyt musemarkøren til højre kant af området Quick Launch, og vent på, at markøren skifter til en pil med to hoveder. Hold venstre museknap nede, og træk panelets kant til højre, indtil alle ikonerne vises. Dock proceslinjen ved at placere den tidligere fjernede markør overfor "Dock-proceslinjen" i genvejsmenuen.

Anbefalede: