Sådan Finder Du Netværkskvarteret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Netværkskvarteret
Sådan Finder Du Netværkskvarteret

Video: Sådan Finder Du Netværkskvarteret

Video: Sådan Finder Du Netværkskvarteret
Video: How to Install Any Laptop Wi-Fi Driver without Internet for Windows 10/8/7 2024, Kan
Anonim

Genvejen "Netværkskvarter" på skrivebordet i Windows-operativsystemet giver dig mulighed for at organisere hurtig adgang til ressourcer i det lokale netværk. Som med alle ikoner for systemkomponenter kan displayet tændes og slukkes. Derfor, hvis du ikke havde brug for det før, men nu pludselig havde brug for det, kan du vende genvejen tilbage til det oprindelige sted ved at aktivere den passende indstilling i OS-indstillingerne.

Sådan finder du netværkskvarteret
Sådan finder du netværkskvarteret

Instruktioner

Trin 1

Brug Kontrolpanel, hvis du har syv eller Vista-versioner af Windows-operativsystemet. I disse systemer startes det ved at vælge det relevante punkt i hovedmenuen, der åbnes ved at klikke på knappen "Start".

Trin 2

I Windows 7 starter kontrolpanelet, det er nok at indtaste ordet "personalisering" i søgefeltet, og selve systemet finder den nødvendige komponent, og du bliver bare nødt til at klikke på det viste link med samme navn. I Windows Vista skal du selv foretage en kort rejse til den ønskede side: Vælg afsnittet "Udseende og personalisering" og klik derefter på linket "Tilpasning".

Trin 3

Vælg opgaven med navnet "Skift skrivebordsikoner" - dette link er placeret i venstre side af vinduet til personaliseringsindstillinger. Dette fører dig til vinduet på en systemkomponent med titlen "Desktop Elements", som indeholder indstillinger til visning af nogle af genveje til systemkomponenter.

Trin 4

Hvis du bruger en tidligere version af Windows XP-operativsystemet, kan du undvære kontrolpanelet. I dette operativsystem kan du højreklikke på et ledigt sted på skrivebordet og vælge linjen "Egenskaber" i pop op-kontekstmenuen. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Desktop Settings" på fanen "Desktop". På denne måde føres du til vinduet "Desktop Elements" svarende til andre OS-versioner.

Trin 5

I alle de anførte versioner af Windows skal du i afsnittet "Skrivebordsikoner" på fanen "Generelt" i dette vindue markere afkrydsningsfeltet tilknyttet genvejen "Netværk" (eller "Netværkskvarter"). Klik derefter på knappen "OK", foretag ændringen, og luk alle andre vinduer (Kontrolpanel i Windows 7 og Vista eller Skærmeegenskaber i Windows XP).

Anbefalede: