Sådan Skriver Du Korrekt På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Korrekt På Tastaturet
Sådan Skriver Du Korrekt På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Korrekt På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Korrekt På Tastaturet
Video: Ordavkoding og staving del 1 2024, Kan
Anonim

Høj udskrivningshastighed er en nødvendig kvalitet for enhver moderne person. Brug af tastaturet, som en gang var domænet for professionelle typister og sættere, er nu vigtigt, når du skriver, sender private beskeder og udveksler meninger i diskussioner på fora og sociale netværk. Rækken af applikationer til hurtig blindudskrivning er udvidet, men princippet er det samme.

Sådan skriver du korrekt på tastaturet
Sådan skriver du korrekt på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Blind skrivning er stadig baseret på brugen af alle ti fingre. Denne metode er sværere at lære end at skrive med to eller tre fingre, men resultaterne betaler sig. Til at begynde med skal du sætte fingrene i deres oprindelige position: fingrene på venstre hånd fra lillefingeren til pegefingeren på bogstaverne "f", "s", "v", a ", fingrene på højre hånd også fra lillefingeren på tasterne "g", "d", "l", "O". Tommelfingre på mellemrum.

Trin 2

Se på illustrationen for at se, hvilken finger der kan bruges til at trykke på bestemte taster. Ingen af dem skal komme ind i den andres "territorium". Begrænsning udvikler motorhukommelsen på fingrene fra starten. Over tid vil du være i stand til at finde den ønskede tast uden at kigge, blot ved at flytte fingeren til den ønskede afstand.

Trin 3

Download en tastatursimulator. Følg lektion efter lektion for at træne din fingerhukommelse. Komplicere opgaver gradvist, skriv tekster. Forøg sværhedsgraden og lydstyrken. Prøv ikke at se på tastaturet.

Trin 4

Træn regelmæssigt i 20-30 minutter om dagen. Konstant kortvarige sessioner er mere fordelagtige end sjældne timelange sessioner.

Anbefalede: