Sådan Oprettes En Interaktiv Præsentation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Interaktiv Præsentation
Sådan Oprettes En Interaktiv Præsentation

Video: Sådan Oprettes En Interaktiv Præsentation

Video: Sådan Oprettes En Interaktiv Præsentation
Video: Sådan laver du interaktive PowerPoints 2024, Kan
Anonim

Du er helt sikkert bekendt med et værktøj til oprettelse af computerpræsentationer - Power Point, dette program giver dig mulighed for hurtigt at lave en simpel præsentation baseret på færdige skabeloner. Flash-teknologi kan bruges til mere komplekse og interaktive præsentationer.

Sådan oprettes en interaktiv præsentation
Sådan oprettes en interaktiv præsentation

Nødvendig

  • - computer;
  • - færdigheder i at arbejde med flash.

Instruktioner

Trin 1

Start Flash Editor for at oprette en interaktiv præsentation. Gå til menuen Filer, vælg Nyt dokument, og gem det straks ved hjælp af Ctrl + S tastaturgenvej. Start derefter med at oprette din animation.

Trin 2

Klik på penselværktøjet, og tegn et objekt i midten af arbejdsområdet. Tryk på F6-knappen for at oprette en nøgleramme, den vises på tidslinjen. Vælg markeringsværktøjet, vælg objektet, hold venstre museknap nede og flyt det lidt fra startpositionen. Gentag denne handling flere gange.

Trin 3

Se et eksempel på dit interaktive præsentationsprojekt ved at trykke på Ctrl + Enter. Animation er en sekvens af rammer, lav så mange rammer, som du har brug for, og tilføj oplysninger til dem for at oprette en præsentation. Du kan ikke kun flytte objekter, men også ændre form og farve. Du kan designe hver ramme, som du vil.

Trin 4

Opret et script for at lave en interaktiv præsentation. Gå til den sidste ramme, klik på handlingslinjen og skriv kommandoen Stop. Denne kommando stopper afspilningen af præsentationen efter den sidste ramme. Lav en knap, til denne skal du vælge en pensel, tegne et objekt, der ligner en knap, vælge det og trykke på F8.

Trin 5

I dialogboksen, der åbnes, skal du vælge "Knap" og klikke på "OK". Dernæst tildel en handling til denne knap ved hjælp af et script. Vælg det, og gå til handlingspanelet, skriv på (tryk) {"Indtast en handling ved at trykke på knappen" stop ();}. For at gå til den næste ramme skal du indtaste den næste frame-handling.

Trin 6

Lav en navigationslinje til en interaktiv præsentation. For at gøre dette skal du oprette følgende knapper på hver ramme af præsentationen: "Pause", "Næste dias", "Forrige dias". Opret et separat lag til panelet, kopier og indsæt det på hver ramme i din præsentation.

Anbefalede: