Sådan Starter Du Kosakkerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Kosakkerne
Sådan Starter Du Kosakkerne

Video: Sådan Starter Du Kosakkerne

Video: Sådan Starter Du Kosakkerne
Video: Песня Клип про ВЛАД А4 ГЛЕНТ КОБЯКОВ Rasa ПЧЕЛОВОД ПАРОДИЯ 2024, April
Anonim

Kosakker er et computerspil, der hører til genren i realtidsstrategi. Spillet finder sted i det 17. århundrede, afhængigt af kampagnen - i forskellige lande (England, Frankrig, Rusland, Ukraine).

Sådan starter du kosakkerne
Sådan starter du kosakkerne

Nødvendig

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - browser;
  • - torrent-klient.

Instruktioner

Trin 1

Følg dette link https://rutor.org/torrent/52673/kazaki-2-bitva-za-evropu-v1.3-2006-pc for at downloade og installere spillet "Kosakker". Klik på linket "Download Bitva_za_evrop_v1.3.torrent", din torrentklient åbnes, i vinduet vælg den mappe, hvor du vil downloade spillet, og klik på "OK". Vent til filerne downloades

Trin 2

Download og installer Deamon Tools diskemuleringsprogram, dette er nødvendigt for at køre Cossacks-spillet. Følg dette link https://www.besplatnyeprogrammy.ru/daemon-tools-lite.html, download og installer programmet. Start det derefter, højreklik i bakken på programmets genvej, vælg "Virtuelle drev", klik på knappen "Opret". Vælg antallet af drev, der skal oprettes (f.eks. 2). Klik derefter på kommandoen "Mount", vælg det oprettede virtuelle drev, klik på det, et filvalgsvindue åbnes. Åbn det downloadede billede af spillet "Kosakker", og klik på "OK"

Trin 3

Åbn "Denne computer", vælg disken med det spil, der vises, dobbeltklik på den, et autorun-vindue åbnes, vælg "Installer" i den. Følg instruktionerne fra installationsprogrammet, og installer spillet på din computer. Åbn derefter disken med spillet, vælg.exe-filen, kopier den. Gå derefter til mappen med det installerede spil og indsæt den kopierede fil. Bekræft udskiftningen for at starte Cossacks-spillet. For at køre "Kosakker" i Windows 7 og Vista skal du downloade og installere programrettelsen til spillet https://depositfiles.com/files/hfxwf2haz, gå derefter til spilmappen, vælg egenskaberne for.exe-filen og indstil spilkompatibiliteten til Windows XP i dem

Trin 4

Følg dette link https://zavoevanie.3dn.ru/load/0-0-0-153-20 og download arkivet, der giver dig mulighed for at starte spillet "Kosakker". Pak arkivet ud i en hvilken som helst mappe, klipp alle filerne ud af det, og indsæt det med erstatning i mappen med spillet. Genstart din computer.

Anbefalede: