Sådan Klipper Du Et Segment Fra En Videofil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Et Segment Fra En Videofil
Sådan Klipper Du Et Segment Fra En Videofil

Video: Sådan Klipper Du Et Segment Fra En Videofil

Video: Sådan Klipper Du Et Segment Fra En Videofil
Video: Macrame-taske i knuder som om den var strikket 2024, April
Anonim

Harddisken er kendt for at være stor, men ikke gummiagtig. Og hvis en times lang videofil optager plads på den, og du har brug for nøjagtigt et og et halvt minut fra denne fil, er der kun en vej ud: tag og klip den ønskede del af filen. Og måske omvendt, kan en smuk video blive forkælet på få minutter, når operatørens hånd skælvede. Vejen ud er den samme - klipp en del af filen ud.

Sådan klipper du et segment fra en videofil
Sådan klipper du et segment fra en videofil

Nødvendig

  • Videofil
  • VirtualDub-program

Instruktioner

Trin 1

Åbn videoen i VirtualDub. Tryk på den traditionelle tastaturgenvej Ctrl + O, i det vindue, der vises, skal du venstreklikke på den fil, hvorfra du vil skære et fragment, og klik derefter på knappen "Åbn".

Trin 2

Uanset om du har brug for at slette et segment af videoen eller omvendt gemme det, skal du flytte markøren til det første billede i dette videosegment. For at flytte gennem videofilen kan du blot trække skyderen nederst i programvinduet. Brug markørtasterne til mere præcis navigation. Tryk på højre pileknap for at gå en ramme fremad. Tryk på venstre pileknap for at gå en ramme tilbage.

Trin 3

Indstil starten på valget ved hjælp af kommandoen Set Selection Start fra menuen Rediger.

Trin 4

Flyt markøren til den sidste ramme af det videofragment, du er interesseret i, og indstil slutningen af markeringen med kommandoen Set Selection End fra menuen Edit.

Trin 5

Venstreklik i menuen Video på punktet Fuld behandlingstilstand. Gør det samme i lydmenuen.

Trin 6

Hvis du har valgt det fragment, du vil slette, skal du trykke på tasten Slet.

Trin 7

Gem videoen ved hjælp af kommandoen Gem som AVI fra menuen Filer. I det vindue, der åbnes, skal du angive placeringen på disken, hvor videoen skal gemmes, skrive filnavnet og klikke på knappen "Gem".

Trin 8

Hvis den video, du vil klippe fra, er pakket i en VOB-container, er det endnu nemmere. Du kan bruge DVD Cutter til at klippe sektioner fra VOB-filer. Alt hvad du skal gøre er at åbne en fil i den, finde begyndelsen på det ønskede fragment og klikke på knappen Set Start. Find derefter slutningen af det ønskede fragment, og klik på knappen Set End. Klik på knappen Gem valg, angiv navnet på den fil, der skal gemmes. Det udskårne fragment gemmes som den samme VOB-fil. Ligesom VirtualDub-editoren er dette program gratis.

Anbefalede: