Sådan Kontrolleres, Om Installationen Er Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres, Om Installationen Er Korrekt
Sådan Kontrolleres, Om Installationen Er Korrekt

Video: Sådan Kontrolleres, Om Installationen Er Korrekt

Video: Sådan Kontrolleres, Om Installationen Er Korrekt
Video: Советы и хитрости мастеров, облегчающие жизнь! А вы не знаете! 2024, April
Anonim

For systemadministratorer begynder det største problem, når du geninstallerer operativsystemet, eller når du udskifter en gammel server med en ny. Det er ikke svært at geninstallere operativsystemet, men ikke alle kan konfigurere det og endda så det fungerer i flere år uden problemer. De fleste vanskeligheder opstår ved konfiguration af Active Directory i forbindelse med konfiguration af DNS.

Sådan kontrolleres, om installationen er korrekt
Sådan kontrolleres, om installationen er korrekt

Instruktioner

Trin 1

Du har installeret operativsystemet, konfigureret DNS og Active Directory. Nu opstår spørgsmålet - gjorde du det hele korrekt? Vi skal kontrollere hele konfigurationen af vores domæne. For at gøre dette, efter installation og konfiguration af Active Directory, skal du gå til menuen "Administration" i det vindue, der åbnes, vil du se, at der er vist mange nye ikoner der. For dig i øjeblikket er det vigtigste snap-in snapin-modulet "Active Directory-brugere og computere". Åbn det, og kontroller dit domænenavn. På dette tidspunkt er det vigtigste for dig rigtigheden af det givne navn, dvs. korrekt domænenavn.

Trin 2

Dernæst skal du dobbeltklikke på navnet på dit domæne (du kan klikke på + -tegnet) for at åbne domænecontaineren. I det vindue, der vises, skal du vælge elementet "Domain Controllers". Kontroller også, at domænenavnet er korrekt.

Trin 3

Placer musemarkøren på navnet på din domænecontroller, som er placeret i det højre vindue, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen (den vises efter at have klikket på højre museknap). Du kan også dobbeltklikke på venstre museknap.

Trin 4

Et vindue med forskellige faner skal åbnes. Kontroller alle data i forskellige faner.

Anbefalede: