Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Skærm
Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes En Tuner Til En Skærm
Video: How to tune your ukulele with a clip on tuner 2024, Kan
Anonim

Hver computerbruger i dag kan gøre sin pc til et fuldt udbygget tv. Til dette i dag er der specielle enheder, der er bedre kendt som tv-tunere. Produktet opretter forbindelse til en computer, så du kan sende tv-kanaler på en pc-skærm.

Sådan tilsluttes en tuner til en skærm
Sådan tilsluttes en tuner til en skærm

Nødvendig

Computer, tv-tuner

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal det bemærkes, at der i dag er to typer enheder: eksterne tunere og også interne tunere. Produkter adskiller sig kun fra hinanden med hensyn til forbindelse. En ekstern tv-tuner kan tilsluttes en computer via et USB-interface, og en intern produkttype monteres direkte på bundkortet. Lad os overveje begge forbindelsesmetoder mere detaljeret.

Trin 2

Tilslutning af en ekstern enhed. Indsæt tunerdriverdisken i din computers drev, og vent derefter på, at den indlæses af systemet. Når mediet er klar til brug, skal du installere tunersoftwaren fra det. Efter installation af driverne på computeren er genstart af systemet valgfrit.

Trin 3

Tilslut tv-tuneren til din computer ved hjælp af et USB-kabel. Tænd enheden, og tilslut derefter antennen til den. Hvis du bruger kabel-tv, skal du tilslutte et kabel i stedet for en antenne. Brug grænsefladen til det installerede program til at konfigurere kanalerne. Du kan stoppe ved dette - tuneren er tilsluttet.

Trin 4

Intern tunerforbindelse. Hvis du ikke forstår meget om en computer, skal du bede en specialist om at udføre jobbet. Hvis du forstår hvad der er, så bliver alt meget lettere. Indsæt tuneren i den tilsvarende port på bundkortet. Tryk metalpladen på bagpanelet ud (når det er lukket, vil der være stik til antennen og andre enheder på sin plads). Tilslut tunerens lydudgang til lydindgangen på lydkortet, og installer den nødvendige software. Endelig bliver du også nødt til at indstille kanalerne.

Anbefalede: