Sådan Oprettes Effekter I Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Effekter I Flash
Sådan Oprettes Effekter I Flash

Video: Sådan Oprettes Effekter I Flash

Video: Sådan Oprettes Effekter I Flash
Video: Эффект блика в Adobe Flash 2024, Kan
Anonim

Moderne websider er fulde af forskellige animationseffekter. De fleste af dem er lavet ved hjælp af flashteknologi, og mange er ikke så vanskelige at udføre. Brug dem til at dekorere dit websted. Hvordan kan dette gøres?

Sådan oprettes effekter i flash
Sådan oprettes effekter i flash

Nødvendig

Adobe Flash CS5

Instruktioner

Trin 1

Opret "Bouncing Letters" -effekten. For at gøre dette skal du skrive den ønskede tekst, konvertere den til filmklipformat. Opdel teksten i separate bogstaver / symboler, for dette tryk på tastekombinationen Ctrl + B. Teksten er opdelt i bogstaver, og overfør derefter hvert bogstav til et separat lag. For at gøre dette skal du vælge det ønskede bogstav, højreklikke på det og vælge kommandoen Distribuer til lag.

Trin 2

Åbn bevægelsesmønsterbiblioteket, vælg bounce-out-3d-mønsteret, klik på Anvend. Dernæst skal du arbejde med bevægelseslinealen, flytte hvert animationselement et par rammer fra det forrige. For at forhindre, at bogstaverne forsvinder, når de er kommet på plads, skal du tilføje rammer til slutningen. Højreklik på animationen, og vælg Konverter til ramme efter ramme-animation. Tryk på F5 på hvert lag. Flasheffekten er klar.

Trin 3

Få teksten til at falme fra skærmen. For at gøre dette skal du vælge værktøjet "Tekst", skrive ethvert ord eller sætning i scenen. Vælg det derefter, ring til kontekstmenuen, vælg Break apart, og konverter derefter hvert bogstav til et symbol, for dette tryk på F8-tasten på det. Giv hvert bogstav et andet navn. Vælg alle bogstaverne i scenen, vælg filtre i panelet Egenskaber, tilføj Drop Shadow for at få en flasheffekt.

Trin 4

Marker alle bogstaverne, åbn genvejsmenuen på dem, og vælg Distribuer til lag-elementet. Vælg det første bogstav på tidslinjen, indsæt en nøgleramme i ramme femten. Derefter er det andet bogstav på den 30. ramme. Gør dette fortløbende med hvert bogstav, gør det til 15 flere rammer.

Trin 5

Vælg tidslinjen med bogstaverne, vælg kommandoen Motion tween for at skabe en flasheffekt. Vælg derefter den anden nøgleramme. Vælg bogstavet på scenen, i panelet Egenskaber, i elementet Color Effect, vælg Style-indstillingen, vælg Alpha-kommandoen der, og indstil værdien til 0.

Anbefalede: