Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et USB-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et USB-modem
Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et USB-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et USB-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et USB-modem
Video: УЗНАВ ЭТОТ СЕКРЕТ ты больше никогда не выбросишь нерабочий компьютерный БП! 2024, Kan
Anonim

Operatørens signalkvalitet er næsten den samme for både mobiltelefonen og USB-modemet. Hvis din lejlighed “fanger” en mobiltelefon dårligt, fungerer internettet via et usb-modem lige så dårligt. Forskellige eksterne antenner og forstærkere bruges til at forstærke signalet.

Sådan tilsluttes en antenne til et USB-modem
Sådan tilsluttes en antenne til et USB-modem

Instruktioner

Trin 1

Læs instruktionerne til dit USB-modem omhyggeligt. Instruktionerne skal angive, om modemet har en indgang til tilslutning af en ekstern antenne, hvor den er placeret på kabinettet, og hvad dette stik kaldes. Hvis der ikke er nogen instruktion, skal du gå til operatørens officielle hjemmeside og se instruktionerne på hjemmesiden. Sørg for at kontrollere dine modemmodeller.

Trin 2

Undersøg tilfældet med modemet, og find indgangen til tilslutning af en ekstern antenne. Hvis du bruger en hjemmelavet antenne, skal du tilslutte stikket til dets kabel i henhold til modemets specifikation. Du kan finde lignende stik i radioforsyningsbutikker. I øjeblikket er der et stort antal websteder på Internettet, der sælger lignende varer. Se dine modemantennemuligheder og bestil via mail.

Trin 3

Hvis modemet ikke har en speciel indgang til tilslutning af en ekstra antenne, kan du åbne modemkassen og lodde kablet fra kablet direkte til modemkortet. Men i dette tilfælde mister du sandsynligvis garantien for modemet, da du vil bryde sagens integritet og foretage ændringer i enhedens kredsløb.

Trin 4

Den nemmeste måde at tilslutte en ekstern antenne på er simpelthen at vikle enden af antennekablet rundt om USB-modemets krop. Denne type forbindelse annullerer ikke enhedens garanti, vil ikke medføre risiko for modemfejl, men forbedrer signalniveauet betydeligt.

Trin 5

Flere typer forskellige eksterne antenner kan findes kommercielt for at forbedre USB-modemmets signal. Du kan købe en passende kopi eller lave en antenne med dine egne hænder - bare tag en ledning og en ledning for at skabe en ramme. Generelt kan vi sige, at det er ret simpelt at lave en antenne til et modem, men signalet stiger ikke meget. Den vigtigste faktor, der påvirker stigningen i signalet, er tilstedeværelsen af specielle stationer i din lokalitet.

Anbefalede: