Sådan Oprettes En Sikkerhedskopi Af En Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Sikkerhedskopi Af En Disk
Sådan Oprettes En Sikkerhedskopi Af En Disk

Video: Sådan Oprettes En Sikkerhedskopi Af En Disk

Video: Sådan Oprettes En Sikkerhedskopi Af En Disk
Video: How to Merge VHDX Disk in HyperV 2024, April
Anonim

For ikke at miste vigtige data efter en fejl i operativsystemet, anbefales det at sikkerhedskopiere harddisken eller dens partitioner. Denne proces giver dig også mulighed for hurtigt at gendanne operativsystemets driftstilstand i tilfælde af fejl.

Sådan oprettes en sikkerhedskopi af en disk
Sådan oprettes en sikkerhedskopi af en disk

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Opret først en disksikkerhedskopi ved hjælp af funktionerne i Windows Seven-operativsystemet. Åbn menuen Kontrolpanel. Vælg undermenuen "System og sikkerhed". Gå til Sikkerhedskopiering og gendannelse.

Trin 2

Vælg "Opret et systembillede". Angiv det sted, hvor du vil placere det oprettede billede af systempartitionen. Det anbefales at bruge DVD'er eller et eksternt USB-drev til dette formål. Klik på "Næste".

Trin 3

Dette vindue viser en liste over partitioner, hvorfra billedet oprettes. For at starte processen med at oprette en disksikkerhedskopi skal du klikke på knappen "Arkiver". Vent til operationen er afsluttet.

Trin 4

Hvis du har brug for at oprette en kopi af en ikke-systempartition, skal du bruge programmet Partition Manager. Download og installer den påkrævede version af dette værktøj. Kør programmet.

Trin 5

Åbn fanen "Guider" på værktøjslinjen. Vælg "Kopier sektion". I det nye vindue skal du vælge funktionen "Power User Mode" og klikke på knappen "Next".

Trin 6

I det nye vindue skal du vælge billedet af det afsnit, du vil sikkerhedskopiere. Klik på "Næste". I det næste vindue skal du angive lagerplaceringen for den fremtidige kopi. Det anbefales at bruge enten et ikke-allokeret område på harddisken eller et eksternt USB-drev. Klik på "Næste".

Trin 7

Hvis du bruger et ikke-allokeret område, skal du indstille størrelsen på den fremtidig oprettede partition. Det skal naturligvis ikke være mindre end størrelsen på det kopierede volumen. Klik på "Næste". Fuldfør guiden Kopi partition ved at klikke på Udfør.

Trin 8

Klik nu på knappen "Anvend afventende ændringer" og bekræft dit valg. Vent på, at disksikkerhedskopieringen er afsluttet.

Anbefalede: