Hvordan Kan Du Gendanne Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Du Gendanne Et Flashdrev
Hvordan Kan Du Gendanne Et Flashdrev

Video: Hvordan Kan Du Gendanne Et Flashdrev

Video: Hvordan Kan Du Gendanne Et Flashdrev
Video: Как сделать шлицы на токарном станке. 2024, Kan
Anonim

Under driften af lagringsmedier kan der ofte opstå visse funktionsfejl. Dette kan skyldes datakorruption, der skyldes forkert håndtering af filsystemet eller selve enheden. I mange tilfælde kan et flashdrev gendannes til yderligere brug ved hjælp af specielle hjælpeprogrammer.

Hvordan kan du gendanne et flashdrev
Hvordan kan du gendanne et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Prøv at formatere USB-flashdrevet ved hjælp af systemmenupunktet. For at gøre dette skal du indsætte lagringsmediet i USB-porten på din computer og vente på, at lagringsmediet registreres i systemet. Gå til menuen "Start" - "Computer" og højreklik på enhedens navn. Vælg "Format" i den kontekstmenu, der vises.

Trin 2

I rullemenuen skal du vælge typen af filsystem (NTFS eller FAT32) og fjerne markeringen i afsnittet "Hurtigt format". Klik på "Start" og vent på afslutningen af proceduren. Det skal bemærkes, at alle data på mediet efter formatering slettes.

Trin 3

Hvis ændring af format ikke løser problemet med drevet, skal du bruge diagnostiske hjælpeprogrammer på lavt niveau. Download ChipGenius-programmet, og pakk det ud til ethvert bibliotek på din computer. Kør filen ChipGenius.exe, og vent på, at scanningen er færdig. Find navnet på din enhed på listen, der vises. Programvinduet viser medieparametrene og oplysninger om producenten. Husk værdierne for VID- og PID-elementerne, som vil blive angivet i værktøjets tekstvindue.

Trin 4

Kør filen ChipGenius.exe, og vent på, at scanningen er færdig. Find navnet på din enhed på listen, der vises. Programvinduet viser medieparametrene og oplysninger om producenten. Husk værdierne for VID- og PID-elementerne, som vil blive angivet i værktøjets tekstvindue.

Trin 5

Gå til hjemmesiden Flashboot.ru, som er en stor database med forskellige modeller af flashdrev. Indtast dit VID og PID i de relevante felter på serveren, og klik derefter på Søg. Download programmet til gendannelse af filsystemet på et flashdrev, der er opnået som et resultat af søgningen, og pakk det ud.

Trin 6

Kør det resulterende værktøj og studer omhyggeligt programmets funktioner. Hver applikation har sine egne parametre og muligheder. Vælg en formateringspartition, og følg instruktionerne på skærmen for at udføre gendannelsesproceduren. I de fleste værktøjer er det nok at køre en scanning (Scan USB) for at starte gendannelsesproceduren og derefter klikke på Start-knappen. Gendannelsesproceduren er afsluttet.

Anbefalede: