Sådan Placeres En Genvej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Genvej
Sådan Placeres En Genvej

Video: Sådan Placeres En Genvej

Video: Sådan Placeres En Genvej
Video: Sådan overholder du trådretningen 2024, Kan
Anonim

Brug af Quick Launch i Windows XP-operativsystemet kan forbedre ydeevnen for Windows XP-operativsystemet. Med mange åbne vinduer ser det meget vanskeligt ud at åbne et program eller en genvej fra skrivebordet. Forestil dig, at du bruger flere vinduer i programmer, og at du har brug for en genvej på skrivebordet eller i en bestemt mappe. Du bruger tid på at søge og starte denne genvej, men når du placerer den samme genvej i hurtigstartpanelet, minimeres dit arbejde med at finde genvejen - bare klik på programgenvejen.

Sådan placeres en genvej
Sådan placeres en genvej

Nødvendig

Windows XP-operativsystem, hurtigstartlinje, programgenveje

Instruktioner

Trin 1

Hurtigstartbjælken har plusser og ingen minus, den såkaldte win-win-mulighed. Alle genveje, der er placeret på dette panel, startes med et enkelt klik på museknappen. Derudover er dette panel altid oven på andre vinduer og kan automatisk minimeres. Hvis du ikke ved, hvad det er, er panelet placeret nederst på skærmen (med "Start" -knappen) proceslinjen. Og genveje til de programmer, der findes på dette panel, findes på det ønskede hurtigstartpanel.

Trin 2

Hvis du ikke kan se dette panel, er det ikke aktiveret endnu. For at få vist dette panel skal du højreklikke på proceslinjen. I genvejsmenuen, der åbnes, skal du vælge punktet "Egenskaber". Du får vist vinduet "Egenskaber på proceslinjen". I dette vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Vis værktøjslinje til hurtig start". For automatisk at skjule proceslinjen er det fornuftigt at aktivere elementet "Skjul proceslinjen automatisk". Midlertidigt fravær af dette panel sparer ekstra ledig plads, når du ser grafik. For at gemme alle ændringer skal du klikke på knappen "Anvend" og derefter på "OK" -knappen.

Trin 3

For at tilføje en genvej til panelet til hurtigstart skal du holde den ønskede genvej eller programstartfil nede på skrivebordet med venstre museknap og trække den til proceslinjen. Slip venstre museknap, så snart den lodrette linje vises. Din genvej skal vises på lynstartlinjen.

Trin 4

Hvis du ikke kan se en genvej i dette panel, endte det sandsynligvis i skjulte genveje. For at finde det skal du klikke på pilikonet på lynstartslinjen. I rullelisten kan du finde den genvej, du leder efter.

Anbefalede: