Sådan Fjernes Skygger Fra En Mappe Genvej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Skygger Fra En Mappe Genvej
Sådan Fjernes Skygger Fra En Mappe Genvej

Video: Sådan Fjernes Skygger Fra En Mappe Genvej

Video: Sådan Fjernes Skygger Fra En Mappe Genvej
Video: Белокурая крыша с мокрым подвалом ► 1 Прохождение Lollipop Chainsaw 2024, April
Anonim

Forskellige visuelle effekter for elementer på skærmen kan gøre skrivebordet mere attraktivt, men de kan påvirke din computers ydeevne negativt. For at fjerne skygger fra mappeetiketter skal brugeren tage flere trin.

Sådan fjernes skygger fra en mappe genvej
Sådan fjernes skygger fra en mappe genvej

Instruktioner

Trin 1

Åbn systemkomponenten. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og vælge "Kontrolpanel" i menuen. I kategorien Ydeevne og vedligeholdelse skal du vælge ikonet System ved at venstreklikke på det. Hvis "Kontrolpanel" vises i den klassiske form, skal du straks vælge det ønskede ikon.

Trin 2

Der er en anden måde: at være på "Desktop", klik på ikonet for emnet "My Computer" med højre museknap. Vælg "Egenskaber" i rullemenuen. En ny dialogboksen Systemegenskaber åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Avanceret" i det vindue, der åbnes, og klik i gruppen "Performance" på knappen "Options". Denne handling åbner en ekstra dialogboks "Performance Options".

Trin 4

Placer en markør i feltet "Special Effects". Brug rullebjælken til at finde skrivebordsikoner Drop Shadows fra listen. Fjern markøren fra feltet overfor den fundne inskription, og klik på knappen "Anvend". Vent til de nye indstillinger træder i kraft, og klik på knappen OK. luk vinduet Systemegenskaber.

Trin 5

Hvis du vil fjerne skyggerne i menuen, skal du bruge Display-komponenten. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen, vælge ikonet Display i kategorien Udseende og temaer. En anden måde: højreklik på et hvilket som helst ledigt sted på "Desktop" og vælg "Properties" i rullemenuen.

Trin 6

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Design" og klikke på knappen "Effekter". Fjern den markør, der åbnes, i den ekstra dialogboks, der vises over for påskriften "Vis dråbe skygger, der er kastet af menuer". Klik på OK-knappen i vinduet Effekter. I egenskabsvinduet skal du klikke på knappen "Anvend" og lukke vinduet ved at klikke på OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: