Sådan Indstilles En Adgangskode Til Login

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Adgangskode Til Login
Sådan Indstilles En Adgangskode Til Login

Video: Sådan Indstilles En Adgangskode Til Login

Video: Sådan Indstilles En Adgangskode Til Login
Video: Sådan ændrer du din kode til UNI-login 2024, Kan
Anonim

Du kan begrænse adgangen til data på din computer med en adgangskode. Det vil blive anmodet om, hver gang operativsystemet starter. Du kan indstille en adgangskode til at komme ind i systemet med blot et par klik, men også ændre eller slette den.

Sådan indstilles en adgangskode til login
Sådan indstilles en adgangskode til login

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i kontrolpanelet via Start-menuen. Hvis kontrolpanelet har et klassisk udseende, skal du klikke på ikonet "Brugerkonti". Hvis panelet vises efter kategori, skal du vælge emnet "Brugerkonti" og vælge opgaven "Opret en konto" ved at klikke på det tilsvarende ikon med venstre museknap. Et nyt vindue åbnes.

Trin 2

I det vindue, der åbnes, skal du klikke på ikonet "Admin" - et andet ekstra vindue "Brugerkonti" åbnes. I den skal du vælge opgaven "Opret en adgangskode" ved at klikke på den tilsvarende linje med venstre museknap.

Trin 3

I det første felt skal du indtaste en ny adgangskode, som systemet vil bede om ved hver opstart. I det andet felt skal du indtaste den samme adgangskode igen, så systemet sørger for at huske det. Det tredje felt er valgfrit. Men hvis du ikke er sikker på, om du kan huske din adgangskode om et par timer eller dage, skal du indtaste tipsteksten.

Trin 4

Klik på knappen Opret adgangskode. Du kan derefter lukke vinduet Brugerkonti eller tilføje yderligere begrænsninger til andre brugere ved at gøre bestemte filer og mapper private. Klik på knappen "Nej", hvis du ikke har brug for det, eller på knappen "Ja, gør dem personlige". Når du trykker på den anden knap, udfører systemet automatisk alle de nødvendige handlinger.

Trin 5

Hvis du ikke kan lide standardikonet, der står for Computeradministrator, skal du vælge Opgaven Skift billede i vinduet Brugerkonti. Fra det tilbudte valg skal du vælge det billede, du kan lide, ved at klikke på det med venstre museknap. Klik på knappen Skift billede. For at indstille et brugerdefineret ikon skal du vælge kommandoen "Søg efter andre billeder" i vinduet, der åbnes, skal du angive stien til din egen fil. Luk vinduet.

Anbefalede: