Sådan Klipper Du Lydspor Fra En Film

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Lydspor Fra En Film
Sådan Klipper Du Lydspor Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du Lydspor Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du Lydspor Fra En Film
Video: Hvem får Sirene Head? Siren Head leder efter en pige! I det virkelige liv! 2024, April
Anonim

I dag takket være den konstante reduktion i omkostningerne og øget kapacitet til digital lagring har næsten enhver bruger råd til at gemme en samling videoer på en personlig computer. Muligheden for at gennemgå eller lytte til dine yndlingsfilmfragmenter til enhver tid er virkelig vidunderlig. Men hvad nu hvis du vil lytte til musikuddrag ikke kun på din personlige computer, men også på din yndlings mp3-afspiller? Intet problem! Du skal bare skære lydsporet fra filmen og downloade det til din mobile enhed.

Sådan klipper du lydspor fra en film
Sådan klipper du lydspor fra en film

Nødvendig

er en gratis software til videobehandling af VirtualDub 1.9.9 (tilgængelig til download på virtualdub.org)

Instruktioner

Trin 1

Åbn filmen i VirtualDub-videoredigereren. Dette kan gøres ved at trække den ønskede fil ind i programvinduet fra opdagelsesrejsende eller filhåndtering, samt ved at vælge den i dialogboksen "Åbn videofil". For at få vist dialogboksen til filvalg skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + O eller bruge elementerne "File" og "Open video file …" i hovedmenuen.

Trin 2

Indstil markeringsgrænserne for det videofragment, hvorfra du vil gemme lyddata. Flyt skyderen nederst i applikationsvinduet, så den første ramme af det ønskede fragment vises i kildevideoeksempleruden. Tryk på "Hjem" -tasten, eller vælg "Rediger" og "Indstil valgstart" i menuen. Et afkrydsningsmærke vises under skyderen, der angiver starten på valget. Indstil slutningen af videovalg. For at gøre dette skal du flytte skyderen til slutrammen af fragmentet. Klik på knappen "Afslut", eller klik på menupunkterne "Rediger" og "Indstil valg afslut". Valget vises i skyderen, skyderen kan flyttes med musen ved hjælp af kontrolknapperne under den eller ved hjælp af "Go" -menukommandoer.

Trin 3

Tænd behandlingsfunktionen for lydstrøm. Vælg punktet "Audio" i hovedmenuen, og kontroller derefter punktet "Fuld behandlingstilstand".

Trin 4

Angiv koderen og komprimeringsindstillingerne for lydstrømmen. Vælg "Audio" og "Kompression …" i menuen i rækkefølge. På den venstre liste over den viste dialogboks "Vælg lydkomprimering" skal du vælge en af de installerede codecs. Listen over datakomprimeringsformater, der understøttes af codec, vises på listen til højre. Fremhæv dit foretrukne format. Klik på knappen "OK".

Trin 5

Gem lydsporet fra filmen i en fil. I hovedmenuen skal du vælge emnerne "File" og "Save WAV …". Gem-dialogboksen vises. Angiv målmappen og filnavnet i den. Klik på knappen "Gem". Vent, indtil processen med at skrive data til disken er afsluttet.

Anbefalede: