Hvordan Man Tegner Solstråler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Solstråler
Hvordan Man Tegner Solstråler

Video: Hvordan Man Tegner Solstråler

Video: Hvordan Man Tegner Solstråler
Video: Johanne viser hvordan man tegner en hest 2024, September
Anonim

Solens stråler, der passerer gennem skyerne, giver landskabet et malerisk udseende. Desværre er en sådan scene ikke altid mulig at fange med et kamera. Du kan dog tegne stråler i Photoshop og overlejre dem på billedet.

Hvordan man tegner solstråler
Hvordan man tegner solstråler

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - Foto.

Instruktioner

Trin 1

Åbn et foto, der er egnet til anvendelse af lyseffekter i Photoshop. Strålerne skal redigeres uden at påvirke billedet. For at få denne mulighed skal du tilføje et nyt lag oven på det ved at trykke på Ctrl + Shift + N.

Trin 2

Tænd Polygonal Lasso Tool og opret et valg i form af en ekstruderet trapez. Fyld den med hvidt ved hjælp af værktøjet Paint Bucket eller mal over med penselværktøjet. Fravælg markeringen ved hjælp af Fravælg valg i menuen Vælg eller ved at trykke på Ctrl + D. Den resulterende form vil være blank for strålen.

Trin 3

Anvend en sløring på forudindstillingen. For at gøre dette skal du åbne filterindstillingerne med indstillingen Motion Blur i gruppen Blur i menuen Filter. Indstil mængden af sløring med fokus på ændringen i billedet i dokumentvinduet. Sløringsvinklen skal omtrent matche skråvinklen på den form, der skal sløres. Dette vil skabe en lysstråle med en uigennemsigtig topkant og fjer i bunden.

Trin 4

For at oprette en stråle med en uigennemsigtig midten og fjerning på begge kanter skal du anvende Gaussian Blur-indstillingen på forudindstillingen, som er let at finde i samme gruppe. Juster mængden af sløring på samme måde som for Motion Blur-filteret.

Trin 5

En enkelt stråle er muligvis ikke nok til at give et foto et naturskønt udseende. Kopier det allerede oprettede lyslag ved hjælp af Ctrl + J-tasterne, tænd for Move Tool og flyt kopien af strålen til siden. Du kan gøre lyseffekten mere gennemsigtig ved at sænke lagets opacitet. Indstillingen Gratis transformering i menuen Rediger gør strålen bredere eller tyndere.

Trin 6

Saml alle strålerne i et lag ved at anvende indstillingen Flet ned i menuen Lag til det øverste lag, indtil kun fotoet og laget med lyset forbliver i dokumentet. Brug indstillingen Afslør alt i gruppen Lagmaske i menuen Lag til at oprette en maske på strålelaget. Brug penselværktøjet til at male masken med sort i de områder, hvor strålerne ikke skal være synlige. Disse kan være forgrundsgenstande placeret mellem strålerne og kameraet.

Trin 7

Skift om nødvendigt farven på strålerne. For at gøre dette skal du bruge Hue / Saturation-indstillingen i gruppen Justeringer i billedmenuen. Tænd for Colorize-indstillingen i indstillingerne, og juster den passende skygge.

Trin 8

Gem det redigerede foto i en fil med et andet navn end det originale foto ved hjælp af indstillingen Gem som i menuen Filer.

Anbefalede: