Sådan Oprettes 3D-tekst I Paint.net

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes 3D-tekst I Paint.net
Sådan Oprettes 3D-tekst I Paint.net

Video: Sådan Oprettes 3D-tekst I Paint.net

Video: Sådan Oprettes 3D-tekst I Paint.net
Video: Создаем объемный текст в Paint.net 2024, Kan
Anonim

Den gratis paint.net-grafikeditor er et godt budgetalternativ til den dyre Adobe Photoshop. Paint udvides konstant, da entusiaster rundt om i verden udvikler gratis plugins til det.

Sådan oprettes 3D-tekst i Paint.net
Sådan oprettes 3D-tekst i Paint.net

Instruktioner

Trin 1

Download et sæt af plugins (add-ons) pyrochild-plugins fra forfatterens side som et zip-arkiv, og placer det i mappen C: / Program Files / Paint. NET / Effects. Hvis du installerede denne grafikeditor på et andet drev, skal du udskifte C med det ønskede bogstav. Højreklik på arkivikonet, og vælg "Uddrag til den aktuelle mappe". Hvis Paint.net kørte, skal du genstarte programmet. Efter en ny lancering tilføjes nye emner til Effects-menuen.

Trin 2

Fyld baggrundslaget med en passende farve ved hjælp af værktøjet Paint Bucket eller Gradient. Klik på ikonet "Tilføj nyt lag" i panelet Lag, eller brug genvejen Ctl + Skift + N. Angiv en farve til teksten på paletten. Tryk på T-tasten for at aktivere Type-værktøjet. Vælg skrifttype og størrelse på egenskabslinjen. Skriv din tekst.

Trin 3

Gå til sektionen Objekt i menuen Effekter, og klik på Konturobjekt. Dette plugin giver objektet en skygge. Vælg skygge farve, bredde og blødhed. Angiv refleksionsvinklen (vinkel).

Billede
Billede

Trin 4

Klik på Trail under den samme Effekt-menu under Objekt. Dette plugin skaber effekten af at følge et objekt i bevægelse. Indstil de relevante værdier for dets parametre for at få bogstaverne til at se tredimensionelle ud, og klik på OK.

Billede
Billede

Trin 5

Der er en anden måde at skabe en 3d-effekt på. Download BoltBaits effekt-plugin fra forfatterens side, og installer som beskrevet i afsnit 1. Opret et lag og navngiv det "Tekst". Skriv enhver tekst, vælg farve, skrifttype og størrelse. På "værktøjslinjen" skal du vælge "Tryllestav", indstille valgtilstanden til "Tilføj (flet)" og klikke på alle bogstaverne en efter en. Hele teksten skal nu vælges.

Trin 6

Vælg Gradient-værktøjet, indstil forgrunds- og baggrundsfarver, og indstil blandingstilstanden til Lineær (afspejlet). Tegn en vandret streg over midten af laget, og juster bredden på hældningen. Tryk på Esc.

Billede
Billede

Trin 7

Gå til menuen Effekter, og klik på Shape 3D i gruppen Render. Vælg Half Sphere Map i sektionen Teksturkort. I sektionen Objektrotation skal du indstille Axis-1 = 25. Fjern markeringen fra indstillingen TIL i afsnittet Belysning. Klik på OK.

Billede
Billede

Trin 8

I panelet Lag skal du klikke på ikonet Duplikatlag og omdøbe det gamle lag Skygge. "Tekst" -laget skal være over "Drop Shadow" -laget. Aktiver Drop Shadow, gå til menuen Effekter, og klik på Zoom ind i gruppen Sløring. Indstil værdien af parameteren "Zoomforhold" til 90.

Billede
Billede

Trin 9

I menuen "Justeringer" skal du vælge kommandoen Gennemsigtighed og indstille værdien Gennemsigtig = 40. Din tekst får volumen.

Billede
Billede

Trin 10

Aktivér laget "Tekst" (øverst), og klik på værktøjet "Rektangulær områdevælger". Marker teksten med en ramme, og tryk på tasten M. Brug musen til at trække i håndtagene og strække bogstaverne, så de falder sammen i størrelse med den forreste del af teksten på "Shadow" -laget.

Billede
Billede

Trin 11

I menuen Effekter, i objektgruppen, skal du klikke på omridsobjekt for at tilføje en kontur til bogstaverne. Vælg en omridsfarve og linjestørrelse. Klik på OK.

Anbefalede: