Sådan Lytter Du Til Radio Via Winamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Til Radio Via Winamp
Sådan Lytter Du Til Radio Via Winamp

Video: Sådan Lytter Du Til Radio Via Winamp

Video: Sådan Lytter Du Til Radio Via Winamp
Video: Как слушать радио через Интернет? 2024, Kan
Anonim

Winamp er en alsidig afspiller til afspilning af multimediefiler og streaming af data. Winamp blev udgivet i 1997, og hvert år er det blevet rigt på funktionalitet. Takket være SHOUTcast-teknologien har programmet fri adgang til internetradio.

Sådan lytter du til radio via Winamp
Sådan lytter du til radio via Winamp

Instruktioner

Trin 1

Download Winamp-programmet fra det officielle websted www.winamp.com og installer det

Trin 2

Efter installation af afspilleren skal du finde links til radioudsendelser. For at gøre dette skal du åbne Winamp-webstedet igen, gå til fanen Radio og vælge den genre, der interesserer dig, hvorefter en liste over radiostationer åbnes i vinduet til højre. Flyt musepilen over radiostationen, og webstedet, der sender den, vises i et pop op-vindue. Du skal bare gå til dette websted, klikke på knappen Afspil i Winamp og gemme den foreslåede pls-fil.

Trin 3

Start Winamp, og åbn afspilningslisten ved at trykke på PL-knappen. I afspilningslisten skal du klikke på Administrer afspilningsliste og vælge Åbn afspilningsliste. En filåbent dialogboks vises, find din gemte radiostationsfil, vælg den og klik på "Åbn". Nu vises en liste over tilgængelige radiostationer i afspilningslisten, og du kan begynde at lytte.

Trin 4

Du kan også tilføje radiostationer efter url. For at gøre dette skal du åbne en side på Internettet med den station, du er interesseret i. Du skal kopiere den url, der findes i det tilsvarende afsnit. Åbn Winamp, i afsnittet Afspilningsliste skal du vælge Tilføj url og indsætte den kopierede url. Klik derefter på "Åbn", hvorefter radiostationen vises i din afspilningsliste.

Anbefalede: