Sådan Tilpasses Adresselinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Adresselinjen
Sådan Tilpasses Adresselinjen

Video: Sådan Tilpasses Adresselinjen

Video: Sådan Tilpasses Adresselinjen
Video: Hvordan tilpasse og bruke pulkselen Non-stop dogwear Combined harness (Norsk) 2024, Kan
Anonim

For at få vist placeringen af en fil i programvinduet er det beregnet et separat felt, der kaldes adresselinjen eller adresselinjen. Ofte er dette det "aktive" element i applikationsvinduet, det vil sige, gennem det kan du kontrollere programmets drift ved at indtaste adressen på den fil, du vil indlæse i dette vindue. Du kan aktivere, deaktivere og tilpasse visningen af adresselinjen i de fleste applikationer.

Sådan tilpasses adresselinjen
Sådan tilpasses adresselinjen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke bruger Windows 7, kan du aktivere eller deaktivere visning af adresselinjen i Stifinder, der fungerer som en filhåndtering i Windows-operativsystemet. For at gøre dette skal du først starte det. Dette kan gøres på næsten et dusin måder, hvoraf den enkleste er at trykke på win- og e-tasterne samtidigt.

Trin 2

Højreklik øverst i vinduet (til højre for menubjælkerne), og Explorer viser en kontekstmenu med fire emner. Marker eller omvendt fjern markeringen i feltet foran "Adresselinjen" for at vise eller skjule dette element.

Trin 3

Udvid afsnittet "Vis" i filhåndteringsmenuen og derefter underafsnittet "Værktøjslinjer", hvis du vil gøre det samme som i det foregående trin, men på en anden måde. Underafsnittet "Værktøjslinjer" indeholder et lignende element med navnet "Adresselinje", som skal kontrolleres for at dette panel kan vises i Explorer-vinduet.

Trin 4

Træk "Adresse" -indskriften til linjen nedenfor med musen, hvis intet andet end denne indskrift vises på det rigtige sted efter at have slået displayet til adresselinjen til. Efter denne trækning skal der være nok plads til at vise selve adresselinjen. Flytningsfunktionen er kun tilgængelig for brugeren, hvis der ikke er nogen markering i feltet "Dock-værktøjslinjer" i afsnittet "Vis" i afsnittet "Værktøjslinjer" i Explorer-menuen.

Trin 5

Funktionerne beskrevet i de sidste tre trin er ikke tilgængelige i Windows 7-versionen, men det giver mulighed for at placere adresselinjen på proceslinjen. For at gøre dette skal du åbne genvejsmenuen ved at højreklikke på proceslinjen, gå til sektionen Paneler og vælge adresselinjen.

Trin 6

Hvis du har brug for at aktivere eller deaktivere visning af adresselinjen i browseren, skal du for eksempel i Opera for dette åbne menuen og gå til dens sektion "Værktøjslinjer". Find der linjen "Adressepanel", og marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den. I de nyeste versioner af Internet Explorer er adresselinjen ikke deaktiveret, men i tidligere versioner kan dette gøres på samme måde som i Windows Stifinder - ved hjælp af punktet "Adresselinje" i afsnittet "Vis" i browsermenuen.

Anbefalede: