Sådan Skriver Du På Et Russisk Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du På Et Russisk Tastatur
Sådan Skriver Du På Et Russisk Tastatur

Video: Sådan Skriver Du På Et Russisk Tastatur

Video: Sådan Skriver Du På Et Russisk Tastatur
Video: Amerikansk mor vs russisk mor! Hver mor er sådan! Den skræmmende lærer arbejder som dobbeltagent! 2024, Kan
Anonim

En computer er et værktøj, der skal skabe maksimal komfort, når du arbejder. Hvis dit arbejde er relateret til et sæt tekster eller andre data, skal det være praktisk for dig at skifte sprog, så snart du har brug for det.

Sådan skriver du på et russisk tastatur
Sådan skriver du på et russisk tastatur

Instruktioner

Trin 1

Installer de sprog, du har brug for, på dit tastatur. Som standard er der kun engelsk installeret på systemet. Hvis du vil skrive russisk, skal du tilføje dette sprog til dit arsenal. For at gøre dette skal du gå til menuen Start-knappen. Vælg "Kontrolpanel". Find ikonet med navnet "Sprog og regionale standarder" i det vindue, der vises. Det er normalt afbildet som en klode. Dobbeltklik på den med venstre museknap. Et vindue vises foran dig. Der vil du se to faner: Regionale standarder og sprog.

Trin 2

Vælg fanen Sprog. Klik derefter på knappen "Detaljer". Du vil se en liste over alle installerede sprog på din pc. For at skrive på det russiske tastatur skal du føje det til listen. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Tilføj". Find det russiske sprog på listen, der vises, og føj det til arsenalet. Klik derefter på OK-knappen for at anvende ændringerne.

Trin 3

Find en lille blå firkant på højre side af proceslinjen. Det skal skrives EN som standard. Dette betyder, at det engelske layout nu er aktiveret på dit tastatur. For at ændre det skal du venstreklikke på denne firkant. Du vil se en liste over alle tilgængelige sprog. Find den, du har brug for, og klik på den en gang med venstre museknap.

Trin 4

Brug genvejstaster til hurtigt at oversætte dit tastaturlayout til dit foretrukne sprog. Genvejstaster er genveje, der fremskynder en handling. For hurtigt at oversætte tastaturet på din pc til russisk skal du trykke på Alt og derefter på Skift. Sproglayoutet ændres med det samme. Du kan også bruge Ctrl + Shift-kombinationen.

Trin 5

Se på proceslinjen for at se, hvilke handlinger der er tildelt disse kombinationer, så de kan betyde forskellige handlinger på forskellige systemer. For eksempel i Windows XP Alt + Skift - skift sprog, Ctrl + Skift - skift placering af bogstaver, dvs. sproget er det samme, men layoutet er anderledes. I Windows 7 er det modsatte tilfældet.

Anbefalede: