Sådan Aktiveres Lodret Synkronisering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Lodret Synkronisering
Sådan Aktiveres Lodret Synkronisering

Video: Sådan Aktiveres Lodret Synkronisering

Video: Sådan Aktiveres Lodret Synkronisering
Video: Sådan opretter du forbindelse til Ford SYNC – "Sådan virker det" | Ford Danmark 2024, Kan
Anonim

Lodret synkronisering, VSync eller lodret synkronisering er en yderligere parameter for grafikkortdriveren. Aktivering af Vsync er normalt af interesse for ivrige spillere, da det dramatisk kan forbedre grafikken i mange spil.

Sådan aktiveres lodret synkronisering
Sådan aktiveres lodret synkronisering

Instruktioner

Trin 1

Aktivering af lodret synkronisering kan udføres af brugeren på flere måder. Den enkleste metode er at ringe til desktop-kontekstmenuen ved at højreklikke på et tomt bordområde og vælge "Vis" -elementet. Udvid linket Egenskaber for skærm, og gå til fanen Indstillinger i den dialogboks, der åbnes. Brug knappen Avanceret, og aktiver den ønskede funktion i afsnittet Vent på lodret synkronisering.

Trin 2

For at programmatisk aktivere lodret synkronisering i OpenGL skal du bruge koden:

ugyldigt set_vsync (bool aktiveret) // sand

{

PFNWGLSWAPINTERVALEXTPROC wglSwapInterval = NULL;

wglSwapInterval = (PFNWGLSWAPINTERVALEXTPROC) wglGetProcAddress ("wglSwapIntervalEXT");

hvis (wglSwapInterval) wglSwapInterval (aktiveret? 1: 0);

}.

Trin 3

Brug DirectX 9 til at aktivere lodret synkronisering. For at gøre dette skal du ændre parameterens værdi, inden du starter D3DDevice

g_d3d9Parameters. SwapEffect to D3DSWAPEFFECT_COPY. Indstil derefter parameteren g_d3d9Parameters. PresentationInterval til D3DPRESENT_INTERVAL_ONE.

Trin 4

For at aktivere lodret nVidia-synkronisering skal du åbne kontekstmenuen på computerens skrivebord ved at klikke på højre museknap og vælge punktet "nVidia Control Panel". Åbn menuen "Vis" i det øverste servicepanel i den åbnede dialogboks, og vælg punktet "Avanceret". Udvid noden "Administrer 3D-parametre" i træet i venstre side af kontrolpanelvinduet, og vælg kommandoen "Aktivér" i rullelisten i linjen "Lodret synkroniseringsimpuls" i den næste dialogboks. Gem dine ændringer ved at klikke på OK, og genstart systemet for at anvende disse ændringer.

Trin 5

Bemærk, at der undertiden kan bruges en skyder i stedet for en rullemenu. I dette tilfælde skal du flytte skyderen til den yderste højre position.

Anbefalede: