Sådan øges Strømmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Strømmen
Sådan øges Strømmen

Video: Sådan øges Strømmen

Video: Sådan øges Strømmen
Video: Sådan får du dit mobilbatteri til at leve længere 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis hver "gamer" stod over for et sådant problem som grafikkortets lave effekt. Et nyligt købt legetøj flyver ikke så meget som dets tidligere version. Over tid bliver al teknologi forældet, og udviklere kommer med mere kraftfulde spil og enheder. Hvis du ikke har mulighed for at købe et nyt grafikkort, hjælper overclocking af grafikkortet (softwareforøgelse i magt) dig.

Sådan øges strømmen
Sådan øges strømmen

Nødvendig

Riva Tuner-software, ATI Tool-computertester

Instruktioner

Trin 1

Ved hjælp af metoden til overclocking af et grafikkort risikerer du at ødelægge det, hvilket kan føre til inoperabilitet af computeren som helhed. Et gammelt model GeForce FX 5-serie videokort tages som et eksempel: det koster lidt, men det viser os, hvordan vi overklokker det. Download til din computer og kør RivaTuner-programmet (bruges til at overklokke kortet). I hovedvinduet skal vi se navnet på vores kort og dets parametre.

Trin 2

For at starte overclocking skal du spore videokortets opførsel: Klik på trekantsymbolet under navnet på kortet - vælg "Overvågning". Det tilrådes ikke at lukke dette vindue.

Trin 3

I hovedvinduet skal du trykke på trekanten igen - vælg emnet "Systemindstillinger" (Systemtilpasninger). Du får vist et vindue, hvor du skal vælge fanen "Overclocking". Marker afkrydsningsfeltet ud for Aktivér overclocking på driverniveau.

Trin 4

I det nye vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Tillad separat 2D / 3D-urfrekvensjustering". Dernæst skal du klikke på knappen "Definition" (Detec nu).

Trin 5

Gå tilbage til vinduet Systemtilpasninger. Vælg elementet 3D i højre blok i dette vindue. Nu er den grundlæggende procedure til overclocking af et grafikkort: Indstil en ny værdi til "Core Clock" - øg den fra 60 til 70 MHz - klik på "OK" -knappen.

Trin 6

Når du har ændret frekvensen, skal du finde ud af præstationsgevinsten. Dette kan gøres ved hjælp af ATI Tool-testprogrammet ved at trykke på knappen Scan for artefakter.

Trin 7

Et mærkeligt billede vises i det vindue, der åbnes. Det er nødvendigt at se på det og på indskriften under det. Hvis billedet er uden forvrængning, og indskriften Ingen fejl for vises, er alt i orden. Ellers er dette kort ikke egnet til overclocking, det giver fejl, og computeren genstarter ofte.

Trin 8

Hvis alt er i orden, skal du fortsætte med at stige, men kun med en forskel på få enheder. Så snart du finder din stigningsfrekvens, hvor grafikkortet fungerer stabilt, er du velkommen til at stoppe ved denne værdi.

Anbefalede: