Sådan Fjernes En Desktop-genstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Desktop-genstand
Sådan Fjernes En Desktop-genstand

Video: Sådan Fjernes En Desktop-genstand

Video: Sådan Fjernes En Desktop-genstand
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Skrivebordet kan indeholde forskellige elementer - programgenveje oprettet automatisk af systemet eller installationsguiden samt filer og mapper, som brugeren selv har placeret. Elementer kan til enhver tid slettes eller gendannes på skrivebordet.

Sådan fjernes en desktop-genstand
Sådan fjernes en desktop-genstand

Instruktioner

Trin 1

Princippet om at slette skrivebordselementer adskiller sig ikke meget fra at slette andre filer, men der er nogle forskelle. Når du sender et element til papirkurven, skal du huske på følgende: hvis det valgte ikon er en genvej (det har en karakteristisk pil i nederste venstre hjørne), vil dets fjernelse ikke påvirke det program eller den mappe, det startede eller åbnet på nogen måde. Hvis filen blev oprettet direkte på skrivebordet, slettes den og ikke linket til den.

Trin 2

Flyt markøren til det ikon, du vil fjerne, og højreklik på det. I genvejsmenuen skal du vælge punktet "Slet". Svar bekræftende på systemanmodningen for at bekræfte sletningen. Elementet flyttes til papirkurven. En anden mulighed: vælg elementet, tryk på Delete-tasten på tastaturet, bekræft sletningen med OK-knappen eller Enter-tasten.

Trin 3

Desktopelementer som My Documents, My Computer og My Network Places kan fjernes på en anden måde. Disse elementer oprettes automatisk, når operativsystemet er installeret; de er genveje til ressourcer, mens selve ressourcerne er placeret på systemdisken.

Trin 4

Højreklik på ledig plads på skrivebordet, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen Dialogboksen Egenskaber: Vis åbnes. Du kan kalde det på en anden måde: åbn "Kontrolpanel" gennem menuen "Start" i kategorien "Udseende og temaer", vælg ikonet "Display" ved at klikke på det med venstre museknap.

Trin 5

I dialogboksen "Egenskaber: Skærm" skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Desktop Settings". Denne handling vil åbne et ekstra vindue "Desktop Elements". I gruppen "Desktop-ikoner" skal du fjerne markøren fra de elementer, du ikke har brug for, og klikke på OK-knappen. Anvend de nye indstillinger, og luk vinduet. Du kan gendanne disse poster i fremtiden på samme måde.

Anbefalede: