Sådan Installeres Et USB-flashdrev På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et USB-flashdrev På En Computer
Sådan Installeres Et USB-flashdrev På En Computer

Video: Sådan Installeres Et USB-flashdrev På En Computer

Video: Sådan Installeres Et USB-flashdrev På En Computer
Video: Как использовать флэш-накопитель для начинающих - флэш-накопитель (USB) - 27 мая 2017 г. 2024, Kan
Anonim

Når vi arbejder med en computer, udfører vi et stort antal enkle operationer, som vi ikke er opmærksomme på. Tænd og sluk, se DVD-film, lancere programmer og lignende. Samtidig glemmer vi, at vi engang udførte disse operationer for første gang. En af disse handlinger er at installere et USB-flashdrev på en computer.

Sådan installeres et USB-flashdrev på en computer
Sådan installeres et USB-flashdrev på en computer

Nødvendig

Computer, flashdrev

Instruktioner

Trin 1

For at installere et USB-flashdrev skal du finde en ledig USB-port. Indsæt USB-nøglen i en af dem, disse porte er de samme. Det er ikke altid praktisk at komme til dem, og næsten altid producenter af sager bringer yderligere USB-stik til frontpanelet på sagen. Disse stik kan "se" fremad, opad eller sidelæns. Indsæt USB-flashdrevet i et af disse stik, det er meget mere praktisk.

Trin 2

For at indsætte et USB-flashdrev skal du forsigtigt med en lille anstrengelse sætte det i stikket. Hvis det ikke virker, skal du se, om det skal vendes. Stikket er designet på en sådan måde, at du kun kan indsætte et USB-flashdrev i det i en position. Undtagelsen fra denne regel er mini-pinde (de har en flad kontaktgruppe uden ramme), som kan indsættes i forskellige retninger, men hvis en sådan pind sættes forkert, fungerer den simpelthen ikke. I dette tilfælde skal det også vendes.

Trin 3

Når du har sat USB-flashdrevet i stikket, skal operativsystemet genkende det. En ny installationsinstallationsmeddelelse vises i nederste højre hjørne af skærmen. Når sætningen "Enheden er installeret og klar til at arbejde" vises, kan USB-flashdrevet bruges.

Trin 4

For at arbejde med et USB-flashdrev skal du gå til menuen "Denne computer", hvor et nyt logisk drev med et nyt bogstav vises (for eksempel drev G). Dette er USB-nøglen. Skrivning og læsning af oplysninger udføres på samme måde som når du arbejder med en harddisk. Vælg filen, kopier og indsæt om nødvendigt. Disse operationer udføres med højre museknap.

Anbefalede: