Sådan Fjernes Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Minecraft
Sådan Fjernes Minecraft

Video: Sådan Fjernes Minecraft

Video: Sådan Fjernes Minecraft
Video: ХОЛОДНАЯ и ГОРЯЧАЯ УЧИЛКА против МАЙНКРАФТ КРИПЕРКИ-ДЕВЧОНКИ! Горячий и холодный класс майнкрафт! 2024, Kan
Anonim

Fjernelse af et spil er den samme procedure som at fjerne det mest almindelige program, der er installeret på en computer. Der kan være mange grunde til sletning: forkert betjening, inkompatibilitet med systemet eller præference for en anden version. Korrekt og kompetent fjernelse af programmer er en garanti for stabil systemdrift.

Sådan fjernes minecraft
Sådan fjernes minecraft

Nødvendig

Computer, disk eller installationsfil med spillet

Instruktioner

Trin 1

Der er fem hovedmåder at fjerne Minecraft fra systemet. Afinstallation via kontrolpanelet ved hjælp af specielle applikationer til afinstallation af programmer gennem mappen "Denne computer" gennem menuen "Start" ved hjælp af installationsfilen sammen med spillet.

Trin 2

For at afinstallere ved den første metode skal du åbne Start-menuen i nederste venstre hjørne, vælge kontrolpanelet, dobbeltklikke på standardprogrammet Windows Tilføj / fjern programmer i vinduet, vælge Minecraft-linjen fra listen, klikke på knappen Afinstaller. Et afinstallationsprogram vises, klik på "Næste", indtil en statuslinje vises, hvilket indikerer starten på afinstallationsproceduren. Når du er færdig, skal du genstarte computeren, hvis det er nødvendigt.

Trin 3

Den næste metode svarer til den foregående. Princippet om fjernelse er det samme her. Forskellen er, at du først skal installere en af afinstallationsprogrammerne. Efter installationen skal du starte den og fortsætte i samme trin for trin som i det første tilfælde. Nogle af dem er: Revo Uninstaller, TuneUp Utilities, Uninstall Tool, CCleaner.

Trin 4

Den tredje måde er universel. For at gøre dette skal du åbne "Denne computer", vælge det ønskede drev, oftest er det det lokale drev (C), og hvis intet ændres under installationen af spillet, skal du åbne programfiler, i nogle tilfælde Spil, find mappen med navnet Minecraft, skal du vælge det og klikke på tastekombinationen Skift + Slet.

Trin 5

Fjernelse gennem Start-menuen er en standard og enkleste procedure. For at gøre dette skal du åbne "Start" i nederste venstre hjørne. I den menu, der vises, skal du klikke på fanen "Alle programmer", vælge Minecraft fra listen, vælg afinstallationskommandoen.

Trin 6

Den sidste metode er som følger: kør installationsfilen med spillet, efter at have indlæst det, registrerer systemet automatisk, at spillet allerede er installeret på computeren, og i stedet for fanen Installer vises Afinstallation, klik på den.

Anbefalede: