Sådan Fjernes Spam Fra Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Spam Fra Skrivebordet
Sådan Fjernes Spam Fra Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Spam Fra Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Spam Fra Skrivebordet
Video: Хашлама в чугунке с пивом из Помпейской печи!!! 2024, Kan
Anonim

Internetbrugere står over for denne type virus, der blokerer skrivebordet og placerer forskellige billeder eller inskriptioner på det. I dette tilfælde er mange computerkommandoer ikke tilgængelige.

Sådan fjernes spam fra skrivebordet
Sådan fjernes spam fra skrivebordet

Nødvendig

computer

Instruktioner

Trin 1

Genstart din computer i sikker tilstand for at fjerne spam fra skrivebordet. For at gøre dette, inden du indlæser operativsystemet, skal du trykke på F8-tasten, vælge sikker blandt de tilbudte muligheder. Klik på "Start" -knappen, vælg kommandoen "Kør", skriv kommandoen Msconfig, klik på "OK", et vindue vises, vælg "Autostart" -elementet i det, se efter et program med et mistænkeligt navn på listen og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den. Klik på "Anvend", og genstart computeren.

Trin 2

Download og installer Process Explorer-programmet (soft.softodrom.ru/ap/Process-Explorer), tilføj programgenvejen til opstart, hvis den tidligere metode ikke hjalp med at slippe af med spam på skrivebordet.

Trin 3

Genstart normalt, klik på fanen Process Explorer i proceslinjen, klik på kommandoen Flyt, og placer den, hvor du kan se den på skærmen, vælg menuen Indstillinger, vælg Altid øverst. Nu er programvinduet oven på spam-vinduet. Klik på Findo Window's proceskommando i programvinduet og peg markøren på spamvinduet. Programmet angiver navnet på processen. Hold markøren over det, og skriv dig selv stien til den fil, der er kilden til processen.

Trin 4

Højreklik på processen, og vælg kommandoen til kill-træet. Gå derefter til kildemappen og slet alle filer derfra, tøm papirkurven for at rydde skrivebordet for spam helt.

Trin 5

Gå til registreringseditoren, for dette i hovedmenuen, vælg kommandoen Kør, i vinduet indtast Regedit, klik på OK. Søg med Ctrl + F8, indtast procesnavnet i søgefeltet, og slet alle fundne værdier.

Trin 6

Download fra webstedet https://www.freedrweb.com/cureit/?lng=ru CureIt-hærdningsværktøj, genstart computeren i fejlsikret tilstand, kør dette hjælpeprogram og udfør en komplet systemscanning, fjern eventuelle fundet vira.

Anbefalede: