Sådan Gendannes Notebook

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Notebook
Sådan Gendannes Notebook

Video: Sådan Gendannes Notebook

Video: Sådan Gendannes Notebook
Video: Sådan gendanner du din mac - Mac OSX Sierra 2024, Kan
Anonim

Notepad er en simpel Windows-teksteditor, hvis startlink er placeret i hovedmenuen på Start-knappen. Hovedværdien af Notepad er, at teksten i den ikke indeholder nogen skjulte formateringskoder indsat af mere avancerede redaktører (for eksempel Word). Ved at skrive tekst i Notesblok, kopiere og indsætte for eksempel i en webformular, kan du være sikker på, at du ikke har overført skjulte formateringskoder ud over teksten.

Sådan gendannes notebook
Sådan gendannes notebook

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke fandt et link til at starte notesblok på det sædvanlige sted (sektion "Programmer", underafsnit "Standard"), kan du oprette det igen her. Dette kan gøres på flere måder. For eksempel kan du åbne Explorer (tastaturgenvej CTRL + E), gå til system32-mappen, der er gemt i Windows-mappen, og finde den eksekverbare fil Notepad, notepad.exe, der. Derefter skal du højreklikke på det til den oprindelige placering af startlinket. Træk det først til "Start" -knappen, hold det uden at slippe knapperne, indtil menuen åbnes, og træk det derefter til afsnittet "Programmer", vent også på afsløringen, flyt det videre til underafsnittet "Standard" og slip knappen der. Explorer spørger, hvad der skal gøres - opret en kopi, flyt filen her eller opret en genvej. Vælg "Opret genvej", og højreklik derefter på det oprettede element med navnet notesblok, og omdøb det til "Notesblok".

Trin 2

Hvis sagen ikke er i mangel af et link, men i det faktum, at Notesblok ikke åbnes, når du vælger det relevante punkt i menuen, er sagen lidt mere kompliceret. Den eksekverbare software ser ud til at være ødelagt og skal udskiftes. Du kan se efter denne fil på installationssystemets disk eller på Internettet og erstatte den beskadigede med en ny version. Det gemmes i Windows-systemmappen i system32-mappen.

Trin 3

Der er også en alternativ mulighed - i stedet for det beskadigede notesblok skal du installere en lignende applikation fra en anden producent. Der er mange sådanne teksteditorer, der bevarer fordelene ved Notepad, men giver yderligere muligheder. For eksempel, hvis du installerer et program kaldet NoteTab på din computer, udfører det alle de nødvendige handlinger for at erstatte Notepad i sig selv, hvis du vælger Erstat MS Notepad i Hjælp-sektionen.

Anbefalede: