Sådan Deaktiveres Computerbeskyttelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Computerbeskyttelse
Sådan Deaktiveres Computerbeskyttelse

Video: Sådan Deaktiveres Computerbeskyttelse

Video: Sådan Deaktiveres Computerbeskyttelse
Video: Sådan deaktiveres undertekster på youtube nemt 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for at åbne adgangen til en bestemt computer for andre brugere, anbefales det at deaktivere de fleste beskyttelsesniveauer. Husk, at dette gør din pc forsvarsløs mod internetvira.

Sådan deaktiveres computerbeskyttelse
Sådan deaktiveres computerbeskyttelse

Instruktioner

Trin 1

Sluk først den separate firewall, hvis du bruger det relevante program. Lederen på dette område er Outpost Firewall. Sæt firewallen på pause, eller deaktiver dette program.

Trin 2

Deaktiver din antivirussoftware. Hvis det kun er muligt at deaktivere den trafikinspektør, der er indbygget i den, skal du bruge den. Ellers skal du højreklikke på antivirusikonet og vælge "Deaktiver" eller "Pause". Tryk nu på Ctrl, alt="Image" og Del-tasterne på samme tid. Åbn Windows Jobliste. Gå til menuen "Processer". Find dit antivirusprogram i kørende opgaver, og højreklik på det. Vælg punktet "Afslut proces", og bekræft udførelsen af denne handling.

Trin 3

Hvis du efter disse procedurer stadig ikke kan få adgang til computeren, skal du deaktivere standard Windows Firewall. Åbn startmenuen, og åbn kontrolpanelet. Gå til menuen "System og sikkerhed". Find undermenuen Administration, og åbn den. Dobbeltklik på venstre museknap på genvejen "Services".

Trin 4

Find Windows Firewall blandt de kørende processer. Klik på den med højre museknap, og vælg "Stop". Bekræft for at deaktivere denne tjeneste. Højreklik nu igen, og gå til firewallegenskaber. Klik på fanen Generelt, og find elementet Starttype. Vælg funktionen Deaktiveret for den. Klik på knappen "Anvend" og luk arbejdsvinduet. Følg de samme nedlukningsprocedurer for Windows Defender og Security Center-tjenester.

Trin 5

Genstart computeren, og sørg for, at deaktiverede programmer og tjenester ikke er genstartet. Prøv at få adgang til din computer ved hjælp af andre pc'er på netværket. Tilslut ikke din computer til Internettet ved hjælp af de angivne parametre for antivirus og tjenester.

Anbefalede: