Sådan Deaktiveres Sikkerhedspolitik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Sikkerhedspolitik
Sådan Deaktiveres Sikkerhedspolitik

Video: Sådan Deaktiveres Sikkerhedspolitik

Video: Sådan Deaktiveres Sikkerhedspolitik
Video: Sådan deaktiveres undertekster på youtube nemt 2024, April
Anonim

Moderne operativsystemer er udstyret med kraftfulde nok værktøjer designet til at beskytte personlige computere. Nogle gange forstyrrer disse funktioner i høj grad konfigurationen af visse typer lokale netværk.

Sådan deaktiveres sikkerhedspolitik
Sådan deaktiveres sikkerhedspolitik

Instruktioner

Trin 1

Følg disse trin for at deaktivere sikkerhedspolitik på en bestemt computer, mens du kører Windows Seven. Åbn startmenuen, og gå til kontrolpanelet. Åbn undermenuen Brugerkonti. Vælg "Skift kontrol af brugerkonti". Flyt skyderen til Aldrig underret. Klik på knappen "OK" for at gemme de angivne indstillinger.

Trin 2

Hvis du bruger Windows XP, skal du åbne menuen Brugerkonti i kontrolpanelet. Fortsæt med at slå brugerkontokontrol til og fra. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brug brugerkontokontrol til at beskytte din computer" i den menu, der vises. Gem ændringer, og genstart computeren. Husk at det er meget lettere at undertiden bekræfte lanceringen af visse applikationer end at rette de systemfejl, de forårsagede.

Trin 3

Deaktiver beskyttelsesindstillingerne på din computer, så andre brugere kan oprette forbindelse til den. Åbn menuen "Administration", og gå til punktet "Services". Find emnet "Windows Firewall" og højreklik på det. Vælg Egenskaber. Find elementet "Starttype" i den menu, der åbnes. Indstil den til Deaktiveret. Gå tilbage til menuen "Services", højreklik igen på "Firewall" -punktet og vælg "Stop".

Trin 4

Hvis du bruger et ekstra program, der overvåger netværksforbindelser, skal du deaktivere det eller oprette en bestemt regel. Typisk skal du angive en række interne IP-adresser, hvis ejere har fuld adgang til denne computer.

Trin 5

Tjek din antivirussoftware. Moderne antivirus inkluderer en indbygget firewall. Deaktiver det. Indstil opstartstypen for denne funktion til "Manuel" for at forhindre uønsket aktivering.

Anbefalede: