Sådan Gendannes Lynstartlinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Lynstartlinjen
Sådan Gendannes Lynstartlinjen

Video: Sådan Gendannes Lynstartlinjen

Video: Sådan Gendannes Lynstartlinjen
Video: Фуговка швов декоративного камня | СИЛИКОНОВЫЕ ШВЫ 2024, Kan
Anonim

Microsoft for mere end 10 år siden tog en udfordring med at oprette en ny, lille knapbjælke, der altid er synlig på computerskærmen. Resultatet af arbejdet var "Toolbar", der dukkede op i Windows, som også kaldes ellers - "Quick Launch". Med dens hjælp kan du hurtigt få adgang til ethvert program, der er forudinstalleret på panelet.

Sådan gendannes lynstartlinjen
Sådan gendannes lynstartlinjen

Instruktioner

Trin 1

I Windows-operativsystemet er "Quick Launch" og flere yderligere paneler oprindeligt skjult (inaktiv). Det er ret simpelt at gendanne (aktivere) ethvert panel - du skal bare stemme på det, dvs. sæt et kryds ved siden af navnet i genvejsmenupunktet "Værktøjslinjer".

Lad os se nærmere på rækkefølgen af disse trin ved hjælp af eksemplet på almindelige Windows XP- og Windows 2007-operativsystemer.

Trin 2

Placer markøren på et hvilket som helst ledigt sted på "Proceslinjen", som er placeret i bunden af skærmbilledet. Klik derefter på det en gang med højre museknap. I kontekstmenuen, der åbnes, skal du placere markøren på punktet "Værktøjslinjer" og vælge linjen "Hurtig start" i rullemenuen.

Parat. Ikonet Hurtig start vises på venstre side af proceslinjen ved siden af Start-knappen.

Trin 3

Du kan også aktivere ethvert skjult panel fra Start-menuen. For at gøre dette skal du klikke på det ved at gå til afsnittet "Kontrolpanel", vælge punktet "Proceslinje og startmenu" og derefter i det vindue, der åbnes, med fed klik på fanen "Proceslinje". Sæt derefter et afkrydsningsfelt i feltet foran linjen med navnet på ethvert panel, du har brug for, og det bliver til et aktivt.

Trin 4

Hvis du i fremtiden har brug for at skjule "Quick Launch", kan du nemt gøre dette ved at gentage den ovenfor beskrevne handlingsalgoritme og fjerne "kryds" ved siden af "Quick Launch" -linjen.

Du kan nu gendanne (aktivere) "Quick Launch" igen når som helst.

Anbefalede: