Sådan Beskæres Titler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskæres Titler
Sådan Beskæres Titler

Video: Sådan Beskæres Titler

Video: Sådan Beskæres Titler
Video: Тимати feat. Рекорд Оркестр - Баклажан (Лада Седан) 2024, Kan
Anonim

Der er gode og dårlige film. Hvis dårlige film slettes straks efter at have set, så vil du forlade de gode, så du måske senere kan se dem igen senere. Som regel er de optaget på dette på diske. Men hvad nu hvis filmen er lang og kun få megabyte ikke passer på disken? For eksempel kan du beskære hans titler.

Sådan beskæres titler
Sådan beskæres titler

Nødvendig

VirtualDub

Instruktioner

Trin 1

For at klippe titler fra en video har du brug for en hvilken som helst videoredigerer, for eksempel den lille og gratis VirtualDub. Du kan downloade det fra udviklerens officielle hjemmeside https://virtualdub.sourceforge.net/. Gem arkivet på disken, og pakk det ud til et sted, der passer dig bedst. Der er ikke behov for at installere editoren, den er klar til brug

Trin 2

Kør VirtualDub.exe. Du får GNU GENERAL PUBLIC LICENSE-licensen, klik på OK, og klik derefter på Start VirtualDub-knappen. Åbn din videofil fra topmenuen Filer - Åbn videofil eller tryk på Ctrl + O og vent på, at VirtualDub downloader og behandler filen.

Trin 3

Editor-grænsefladen er enkel og intuitiv. Det venstre vindue viser videoens originale kvalitet til højre - kvaliteten opnået efter behandlingen. Nederst er der en tilbagespolingsbjælke og standardafspillerknapper. Derudover er der knapper til at flytte efter nøglerammer, scanne til næste scene og knapper til at indstille begyndelsen og slutningen af den valgte scene.

Trin 4

Placer skyderen på tilbagespolingsstrimlen, hvor begyndelsen på skærerullen vil være. Vælg derefter Rediger - Indstil valgstart i topmenuen, eller tryk på starttasten. Flyt nu skyderen, hvor videoen slutter, og vælg Rediger - Indstil valgslut eller tryk på Afslut-tasten. Det valgte område bliver blåt.

Trin 5

Nu er det tilbage at vælge komprimering af det valgte område. Hvis du vil efterlade videoen og lyden i samme tilstand som de var, skal du i topmenuen Video og lyd vælge linjen Direkte streamkopi.

Trin 6

Det eneste, der er tilbage, er at gemme den nye fil. For at gøre dette skal du klikke på Filer - Gem som AVI i topmenuen. Indtast et nyt filnavn, og klik på knappen Gem. Vent til redaktøren kopierer afsnittet til disk. For at kontrollere skal du køre den resulterende fil. Hvis du gjorde alt i henhold til instruktionerne, skulle der ikke være nogen desynkronisering af video og lyd.

Anbefalede: