Sådan Tilsluttes Undertekster På En Smartphone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Undertekster På En Smartphone
Sådan Tilsluttes Undertekster På En Smartphone

Video: Sådan Tilsluttes Undertekster På En Smartphone

Video: Sådan Tilsluttes Undertekster På En Smartphone
Video: Дунули 50 bar в двигатель АИ-8 2024, April
Anonim

Hvis du er ejer af en helt ny smartphone med et opdateret operativsystem fra Symbian 3-familien, bruger du sandsynligvis den ikke kun til det tilsigtede formål, men også til at se videoer eller film. Nogle mennesker kan godt lide at se film med oversættelse, og andre kan lide film uden oversættelse. For eksempel vil en studerende hurtigt beherske en udenlandsk udtale, så han ser en film uden oversættelse, for på russisk har han set den flere gange. Men hvis denne studerende støder på en film, hvor han ikke kan opfatte et par ord, er undertekster uundværlige.

Sådan tilsluttes undertekster på en smartphone
Sådan tilsluttes undertekster på en smartphone

Nødvendig

Symbian 3 smartphone, videooptagelse, undertekster

Instruktioner

Trin 1

Og hvordan man tilføjer undertekster til en smartphone, fordi dette ikke er en computer eller endda en netbook. Det ville være mere praktisk med en netbook, men det er heller ikke altid muligt at tage det. Når alt kommer til alt er den ikke lettere end en smartphone, og du kan bestemt ikke lægge den i lommen. Brug derfor undertekstoverførslen til din smartphone for at ikke vente på aftenen og se det ønskede fragment af filmen på din computer.

Trin 2

Opret en separat mappe i mappen med videooptagelser af flashdrevet til placering af videoen med undertekster.

Trin 3

Kopier din film samt undertekstfilen til den mappe, du for nylig oprettede på din smartphones flashdrev.

Trin 4

Åbn videoafspilleren på din smartphone, og download denne undertekstfilm.

Trin 5

Det er værd at bemærke, at den generelle kodning til både videooptagelse og undertekster skal være UTF-8. Denne kodning betyder, at du vil se undertekster på russisk. Andre kodninger viser russiske ord som tomme firkanter.

Trin 6

For at gemme undertekster i den ønskede kodning skal du bruge programmet "Notepad". Åbn undertekstfilen med dette program - klik på menuen "Filer" - "Gem som" - vælg typen "Alle filer" - UTF-8-kodning - klik på knappen "Gem".

Anbefalede: