Sådan Gendannes En Slettet Mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Mappe
Sådan Gendannes En Slettet Mappe

Video: Sådan Gendannes En Slettet Mappe

Video: Sådan Gendannes En Slettet Mappe
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Kan
Anonim

Utilsigtet tryk på "Slet" -tasten og derefter ikke mindre utilsigtet hit på "input" - og mappen med vigtige dokumenter er i papirkurven. Og det sker, at det blev fjernet med vilje, men efter et stykke tid indså du din fejl. Det er stadig muligt at gendanne dokumenter.

Sådan gendannes en slettet mappe
Sådan gendannes en slettet mappe

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

Hvis mappen netop er slettet, skal du trykke på "Ctrl Z" -kombinationen. Effekten vil være tydelig, hvis du befinder dig i den oprindelige destination for mappen.

I en sådan situation kan du gendanne materialer med musen - klik på et tomt sted i biblioteket (uden at vælge en enkelt fil) med højre museknap, vælg kommandoen "Fortryd sletning". Mappen vender straks tilbage til sin plads.

Trin 2

Hvis mappen blev slettet for et stykke tid siden, skal du gå til "Papirkurv". For at gøre dette skal du åbne dit skrivebord i File Explorer eller minimere alle vinduer. Find skraldespandikonet med det tilsvarende navn. Dobbeltklik på den med venstre museknap for at åbne den.

Trin 3

Find og vælg objektet med venstre museknap. Højreklik for at åbne menuen og vælge kommandoen "Gendan objekt". Det vender tilbage til den mappe, hvorfra du slettede den.

Anbefalede: