Sådan Tildeles En Makro Til En Knap

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tildeles En Makro Til En Knap
Sådan Tildeles En Makro Til En Knap

Video: Sådan Tildeles En Makro Til En Knap

Video: Sådan Tildeles En Makro Til En Knap
Video: Фонарь джедая с золотой батарейкой. 2024, Kan
Anonim

En makro er et specielt program, der giver dig mulighed for at udføre flere gentagne handlinger i et program, for eksempel kan du oprette en makro i Microsoft Office-programmer for at udføre de samme handlinger.

Sådan tildeles en makro til en knap
Sådan tildeles en makro til en knap

Nødvendig

Microsoft Office

Instruktioner

Trin 1

Opret f.eks. En makro i Excel. Det giver dig mulighed for at gemme et sæt udførte operationer og udføre det i fremtiden ved hjælp af en kommando. For at oprette en makro skal du planlægge hele arbejdsgangen, som du planlægger at gemme som en makro.

Trin 2

Bemærk, at absolut alle handlinger vil blive gemt under hensyntagen til korrektion af fejl og annullering af handlinger. Kør kommandoen "Makro" - "Start optagelse" fra menuen "Værktøjer". I vinduet "Optag makro", der vises, skal du indtaste navnet på den makro, der skal oprettes. I feltet "Tastaturgenvej" skal du klikke på de knapper, som du planlægger at køre makroen med i fremtiden. Dernæst udfyld feltet "Gem i bog". Klik på OK. Derefter begynder optagelsen af makroen.

Trin 3

Udfør de handlinger, du planlægger at gemme, og tildel derefter makroen til knappen. Når du har udført alle de nødvendige handlinger, skal du klikke på knappen på værktøjslinjen "Stop optagelse". Du kan køre den oprettede makro ved hjælp af den tildelte tastaturgenvej eller ved hjælp af menuen "Værktøjer" - "Makro". Du kan også tildele udførelsen af en makro til en knap eller et objekt.

Trin 4

Tildel makroen til knappen. Excel har evnen til at oprette dine egne elektroniske formularer. For at gøre dette skal du aktivere kontrolpanelet "Forms". I dette panel skal du vælge "Knap" -værktøjet. Tegn en knap til det ønskede sted på regnearket.

Trin 5

I dialogboksen, der vises, skal du vælge indstillingen "Tildel makro" og vælge den oprettede makro, klikke på "OK". Der er oprettet en knap med en tildelt makro, du kan ændre teksten eller tildele makroen igen ved hjælp af genvejsmenuen.

Trin 6

Tildel en makro til en eksisterende knap på værktøjslinjen. For at gøre dette skal du vælge menuen "Vis" - "Værktøjslinjer" - "Indstillinger". Ring til genvejsmenuen på den valgte knap, vælg indstillingen "Tildel makro". Vælg den makro, du oprettede tidligere, klik på OK.

Anbefalede: