Sådan Fjernes Et Program Fra Afinstallationslisten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Program Fra Afinstallationslisten
Sådan Fjernes Et Program Fra Afinstallationslisten

Video: Sådan Fjernes Et Program Fra Afinstallationslisten

Video: Sådan Fjernes Et Program Fra Afinstallationslisten
Video: ПРОТИВ КОГО ГОЛОСУЮТ В ЛАГЕРЕ СКАУТОВ?! ПРИЗРАК ГДЗ РАССОРИЛА КСЮШУ И АЛЕНУ!! Конец дружбе! 2024, Kan
Anonim

Afinstallationslisten er en liste over applikationssoftwaren, der er installeret på operativsystemet, som findes i Windows-komponenten til tilføjelse eller afinstallation af programmer. Denne liste er udarbejdet på basis af data i systemregistret. Afinstallationsprogrammet for det program, der skal afinstalleres, er forpligtet til at fjerne poster om programmet fra det, men nogle gange sker dette ikke på grund af fejl i afinstallationsprocessen eller mangler i selve afinstallationsprogrammet. Som et resultat forbliver det allerede slettede program på listen.

Sådan fjernes et program fra afinstallationslisten
Sådan fjernes et program fra afinstallationslisten

Instruktioner

Trin 1

Foretag de nødvendige ændringer i systemregistret selv. Dette kan gøres ved hjælp af registreringseditoren fra operativsystemet. For at starte det skal du højreklikke på genvejen "Denne computer" på skrivebordet og vælge linjen "Registreringseditor" i menuen. Hvis denne genvej ikke findes på skrivebordet, skal du trykke på tastekombinationen WIN + R, skrive kommandoen regedit og klikke på knappen "OK".

Trin 2

Opret en sikkerhedskopi i registreringsdatabasen - du har muligvis brug for det, hvis noget går galt, og du skal gendanne registreringsdatabasen. Åbn sektionen "Filer" i editorens menu, og vælg linjen "Eksporter". I dialogboksen til fillagring skal du angive lagerplacering, filnavn og klikke på knappen "Gem".

Trin 3

Gå til Afinstaller sektionen ved at udvide følgende mapper i rækkefølge i den venstre rude i editoren: HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft => Windows => CurrentVersion => Afinstaller

Trin 4

Kør komponenten Tilføj / fjern programmer - du skal kontrollere stavningen af programnavnet i afinstallationsguiden og i registreringsdatabasen. Ved at højreklikke på genvejen "Denne computer" skal du vælge "Tilføj eller fjern programmer" i menuen og vente på, at programmet sammensætter en liste.

Trin 5

Find navnet på det problematiske program, skift til registreringseditoren, og se efter et lignende navn blandt nøglerne i Afinstalleringsgrenen. Navnet i venstre rude behøver ikke at være nøjagtigt det samme som navnet i afinstallationsguiden, men det skal være ret ens. Når du finder det, skal du åbne det og vælge parameteren med navnet DispiayName - det er fra det, at Windows-afinstallationsprogrammet læser det navn, der skal vises på listen. Værdien af denne parameter i højre rude skal nøjagtigt matche navnet på listen.

Trin 6

Slet nøglen, der findes i systemregistret. For at gøre dette skal du højreklikke på det og vælge linjen "Slet" i genvejsmenuen.

Trin 7

Luk Registreringseditor, og luk derefter og kør afinstallationsguiden igen. Dette er nødvendigt, så afinstallationsprogrammet læser oplysningerne i registreringsdatabasen igen og kompilerer en liste, hvor der nu ikke skal være noget fjernet program.

Anbefalede: