Hvorfor Er Lyden Forsinket

Hvorfor Er Lyden Forsinket
Hvorfor Er Lyden Forsinket

Video: Hvorfor Er Lyden Forsinket

Video: Hvorfor Er Lyden Forsinket
Video: HVORFOR ER DANMARK ET CYKELLAND? 2024, Kan
Anonim

Næsten hver pc-bruger har mindst en gang stødt på et sådant problem som forsinket lyd, mens han ser en film eller tv-serie. Der er en række faktorer, der påvirker lydforsinkelsen, mens du ser videofiler. Problemer opstår enten fra defekt computerhardware eller fra software.

Hvorfor er lyden forsinket
Hvorfor er lyden forsinket

Det er meget sjældent, at lyd forsinkes på grund af defekt hardware. Hvis dette sker, er årsagen et defekt lydkort (kort) på pc'en. Det genererer et lydsignal og sender det til hovedtelefoner eller højttalere. Hovedårsagen til, at et lydkort fungerer dårligt, er de hævede kondensatorer, hvilket resulterer i, at lyden genereres forkert eller med en fejl. Derfor er lyden forsinket, sænkes eller er helt fraværende ved udgangen. Prøv at tilslutte et andet lydkort og kontrollere lyden.

Software er hovedårsagen til lydforsinkelse. Først skal du sørge for, at harddisken og diskettilstanden er DMA og ikke PIO. Åbn enhedsadministratoren på dit operativsystem, og udvid IDE ATA / ATAPI-controlleren. Klik derefter på hver linje, og i vinduet, der vises, skal du kontrollere den aktuelle overførselstilstand under fanen yderligere parametre. Hvis overførselstilstanden er PIO, skal den ændres til DMA og derefter genstarte computeren.

Hvis lydforsinkelsen stadig vedvarer, skal du kontrollere og opdatere codec-softwarepakken og også kontrollere afspillerens softwareopdatering. Dette kan gøres ved at starte afspilleren og i menuen skal du klikke på knappen "Hjælp" og derefter på knappen "Søg efter opdatering". Du kan også installere flere codec-pakker og afspillerprogrammer fra forskellige producenter, i de fleste tilfælde hjælper dette. Efter hver opdatering eller installation af et nyt program skal du genstarte computeren.

Årsagen kan også være selve den defekte eller "ødelagte" videofil. Prøv at spille det på en anden computer.

Anbefalede: